Nedeljni horoskop: Saznajte šta vam sudbina sprema za period od 15. do 21. septembra

znak

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju za narenih sedam dana.

Ovan
Imate dosta energije, ali više niste napeti i nervozni. Sada tačno znate šta hoćete, znate koliko možete da odradite. Budite umereni u zahtevima prema sebi. Ne nervirajte se ako sve ne ide kako ste zamislili. Potrudite se da se usmerite na neke pozitivne stvari, na nove ljude, nove kontakte.
Bik
Prestaju problemi u odnosima i sa partnerom. Konačno ćete moći da komunicirate sa drugim ljudima neometano, nećete imati probleme sa zakonom i pravilima, što je jako dobro. Potrudite se da se ne opterećujete nekim stvarima koje nisu toliko važne, a da zapostavljate neke bitne stavke. Platite račune, idite na neki put za vikend, ali budite umereni koliko možete.
Blizanci
Mogući su problemi sa drugima ljudima, sa partnerom. Želite potpunu slobodu. Svi Vas iritiraju. Ne nervirajte se nego se usredsredite na rešavanje svojih problema, pustite druge ljude. Gledajte samo svoje interese. Prestaje pritisak na poslu.
Rak
Bavite se sportom. Budite aktivni. Gledajte da ne zapostavljate svoje zdravlje zbog posla. Morate stalno da se krećete da ne biste bili napeti i nervozni. Nemojte dozvoliti da Vam neko isprovocira na poslu. Moguć premor.
Lav
Budite vredni ove nedelje. Moguć flert, a ako imate partnera onda će Vaš odnos biti poboljšan. Unesite malo entuzijazma u život. Posvetite se deci, porodici, zabavi. Ova nedelja je stvorena za uživanje, ali nikako ne zapostavite rad.
Devica
Imate dosta posla. Opet, najradije biste vreme provodili sa porodicom. ne nervirajte se nego gledajte kako da sve izbalansirate. Moguć neki kraći put ili poseta rođacima tokom vikenda. Svaku priliku koristite da izađete iz kuće. Promenite raspored u stanu, to će Vam prijati.
Vaga
Komunikativni ste, ali niste diskretni. Treba da nađete balans. No, pazite se u saobraćaju ove nedelje. Potrudite se da se usmerite na neke nove projekte, na neke nove planove, da se okrenete ka nekim stvarima koje odavno planirate. Nemojte samo pričati svima šta sve planirate, da se ne izjalovi.
Škorpija
Imate dosta obaveza na poslu. Napeti ste. No, ipak će to sve biti plodonosno. Imaćete i trošak, ali i priliv novca, što je jako dobro. Potrudite se da ne zapostavljate svoj društveni život zbog posla. Bićete usmereniji na novac, na zaradu, ali i na uživanje, ne preterujte sa prezačinjenom hranom.
Strelac
Imate višak energije. Konačno se osećate energično, ali ne i iscrpljeno. Početkom nedelje ćete imati neke problem sa novcem, ali se ne nervirajte nego gledajte kako da se okrenete ka nekim pozitivnim događanjima. Bavite se sportom. Nemojte biti sebični i nemojte zapostavljati partnera ili drage ljude.
Jarac
Imate dosta obaveza, ali ne znate odakle da krenete. ne nervirajte se nego počnite od najvećeg problema. Ne zapostavljajte svoje obaveze, ne zapostavljajte sve što ste planirali jer niste raspoloženi i nemate dovoljno energije. Morate da isključite osećanja u poslu i da radite po planu. Početkom nedelje će Vam drugi biti od pomoći, ali od srede ćete sve morati sami.
Vodolija
Družite se više. Bavite se sportom. Manje vremena provodite uz kompjuter ili tehničke dodatke. Potrudite se da se usredsredite na nove kontakte. Nemojte se ljutiti ako Vas neka bliska osoba iskritikuje, to je dobro jer ćete moći nešto da promenite.
Ribe
Imaćete više posla ove nedelje. Potrudite se da se usredsredite na neke dobre stvari, na porodična okupljanja. No, posao ne sme da trpi. Bitno je da ove nedelje sve isplanirate kako treba. Partner će Vam biti od pomoći, iako mu možda nije do svega toga. Imate podršku od drugih za sve što radite.
(Mondo)

Budite prvi sa komentarom na članku "Nedeljni horoskop: Saznajte šta vam sudbina sprema za period od 15. do 21. septembra"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.