Nema tu ljubavi: Ovi horoskopski znaci NIKAKO ne mogu da budu u vezi

Simbol

foto-ilustracija: pixabay.com

Upoznali ste frajera i čini vam se da je on muškarac vaših snova? Možda je vreme da proverite koji je njegov horoskopski znak.

Naime, zvezde kažu da se neki horoskopski znakovi nikako ne slažu u ljubavi. Saznajte koji znakovi nisu kompatibilni, ali imajte na umu da su to ipak samo astrološke pretpostavke.

OVAN – Najgore se slaže s Rakom i Jarcem

Ovan je ekstrovertan znak, vrlo energičan i, kako mu određuje element vatre kojem pripada, vatrene je ličnosti. Zato ne čudi to što se najmanje slaže s konzervativnijim i introvertnijim znakovima Rakom i Jarcem.

BIK – Najgore se slaže s Lavom i Vodolijom

Bik je tradicionalan i stoji čvrsto na zemlji (pripada grupi zemljanih znakova) dok su Lav i Vodolija izrazito slobodoumni ljudi kojima, za razliku od Bika, konformizam, životni red i pravila ne znače previše.

BLIZANCI – Najgore se slažu s Devicom i Ribama

Blizanac je nestalan znak koji obožava promene i uzbuđenja dok su Devica i Ribe potpuna suprotnost – oni vole red, sigurnost i miran život. Doduše, Blizanca mogu privući oštroumnost Device i sanjarska priroda Riba, ali na duge staze ova kombinacija retko uspeva.

[adsenseyu5]

RAK – Najgore se slaže s Ovnom i Vagom

Rak traži stabilnost, a veza s Ovnom ili Vagom neretko će biti nestabilna. Ovan je temperamentan i poput nezaustavljive sile, a Vaga često traži raznolikost, pa u vezi s ovim znakovima Rak, kojem su važne praktičnost i stabilnost, neće se osećati ugodno.

LAV – Najgore se slaže s Bikom i Škorpijom

Lav i Bik se ne slažu jer su oboje vrlo tvrdoglavi i navikli su da dobijaju ono što žele. Škorpija pak ima vrlo čvrstu snagu volje zbog čega se takođe sukobljava s Lavom – ova dva znaka ne odgovaraju jedan drugom jer su jednostavno previše slični.

DEVICA – Najgore se slaže s Blizancima i Strelcem

U vezi s Blizancem Devica se često oseća frustrirano. Blizanac obično razmišlja uopšteno, dok Devicu više zanimaju specifični detalji. Isto važi i za kombinaciju sa Strelcem.

VAGA – Najgore se slaže s Rakom i Jarcem

Vrlo društvenoj Vagi ne odgovara predanost Raka rutini i kućnom životu. Uporni Jarčevi pak mogu biti previše naporni da bi Vagu učinili srećnom i stabilnom.

ŠKORPIJA – Najgore se slaže s Lavom i Vodolijom

Lav bi Škorpiji na početku mogao da se učini kao srodna duša jer su oba znaka vrlo snažna, ali upravo zato što oboje imaju jaku samovolju teško funkcionišu zajedno. S Vodolijom ima zajedničku tvrdoglavost što je takođe razlog neslaganja.

[adsenseyu1]

STRELAC – Najgore se slaže s Devicom i Ribama

Strelac će pronaći neke zajedničke tačke sa Devicom i Ribama, naročito s Ribama čija sanjarska priroda odgovara Strelčevoj idealističkoj naravi, ali kad se sve sabere ne čine dobar par. Dok Strelac svemu pristupa entuzijastično i voli sve da proba odmah, Riba je često neodlučna i zbog toga se ova dva znaka najviše sukobljavaju.

JARAC – Najgore se slaže s Ovnom i Vagom

Jarac voli sve da radi smireno i promišljeno, dok je Ovan impulsivan i donosi odluke na brzinu, bez puno prethodnog razmišljanja. Nad Vagom će, pak, Jarac teško moći da ima kontrolu.

VODOLIJA – Najgore se slaže s Bikom i Škorpijom

Slobodoumnu Vodoliju frustriraće Bikovi kruti stavovi. I Vodolija i Škorpija uvek imaju snažno mišljenje o svemu i oba znaka uvek žele da budu u pravu.

RIBE – Najgore se slažu s Blizancima i Strelcem

Ribama je teško da shvate tok misli Blizanaca jer se one često oslanjaju na neverbalne znakove, dok Blizanac voli mnogo da govori. Strelčev entuzijazam, energičnost i potreba da stalno nešto radi i isprobava izbezumiće mirnu Ribu.

(Skandalozno.rs, Izvor: zadovoljna.hr)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Nema tu ljubavi: Ovi horoskopski znaci NIKAKO ne mogu da budu u vezi"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.