Nemojte ih ignorisati: 12 znakova da je vreme da raskinete

Vreme je da raskinete

Neke znakove ne treba ignorisati, a osećanje krivice ne bi trebalo da vas spreči da učinite pravu stvar za sebe…

Kada ste u vezi postoji nekoliko velikih naznaka raskida, da se ponekad pitate kako ste uspeli da ih ignorišete toliko dugo. Sa druge strane, postoje stvari koje su mnogo suptilnije, pa je potrebno više vremena da shvatite poruku.

Uvek je najpametnije razgovarati o osećanjima pre nego što prenaglite sa odlukom, a ponekad je razdvajanje jedino rešenje. Na koje to signale bi trebali da obratite pažnju?

On je neljubazan prema konobarima

Ako muškarac pređe liniju samopouzdanja i postane neljubazan i bezobrazan prema ljudima koji ne mogu da se zauzmu za sebe onako kako bi možda hteli, jer je u pitanju njihovo radno mesto, on bi zaista mogao da bude osoba koju ne želite pored sebe.

Vaš orgazam mu ne znači ništa

Ako ste ga zamolile da obrati pažnju na vaše telo više i objasnile da je ono kompleksnije od nekoliko poteza predigre, a on se i dalje brine samo o svom vrhuncu, takav muškarac vam nije potreban.

Obraćate pažnju na muškarce okolo više nego inače

Svi prolaze kroz fazu da žele drugu osobu, ali ovo je kada to prelazi liniju normalne privlačnosti. To je trenutak kada se neki drugi muškarac nalazi u glavi i naprosto iz nje ne izlazi. U bilo kom smislu. A možda vam vaše telo poručuje nešto što vaš mozak nije u stanju još uvek.

Nikada ne želi da ide negde

Ako želite da izađete, on kaže ne. Ako želite da idete u bioskop, on kaže ne. A šetnja? Ne. Čak i ako to pripisujete lenjosti, a ne dubljem problemu koji imate u vezi, jednostavno nije u redu.

[adsenseyu1]

Vaše ideološke razlike su prevelike

Možda on smatra fenimizam nepotrebnim, možda glasate drugačije, a možda vam je životna perspektiva potpuno suprtona od njegove. Neki parovi pronalaze sreću u takvim razlikama, ali dobro razmislite koliko ste u stanju da se nosite sa apsolutnom različitim životnim očekivanjima od vašeg partnera.

Njegova porodica je baš ispred svega

To je veoma lepo, ukoliko se ne pretera. Ukoliko njegova porodica i nije vaš najveći fan, a on odbija da pomisli da uopšte postoji druga strana takvog mišljenja, to se neće završiti dobro. Čak i ukoliko vas vole koliko i on, on će uvek imati njih koji će mu diktirati šta treba da radi i misli.

Previše se svađate

Konstantno prepiranje oko sitnica? Trebate da pogledate širu sliku toga.

On neće obavezu

Ako želite zvaničnu vezu sa tipom koji odbija to, ali ipak želi sve beneficije, možda bi bilo najbolje da ga ostavite i nađete osobu koja će želeti da bude punopravni učesnik u vezi.

Ne želite seks više

Kada pomislite na to da vas on dodiruje, to vam više ne prija i ne uzbuđuje vas kao nekada. Ovo je jedan od najvažnijih znakova. A to važi i u suprotnom smeru: Ako on nije raspolžen za seks, to je nešto o čemu trebate ozbiljno da sednete i da razgovarate ako želite da ostanete zajedno.

Govorite sebi da vam se on dopada

Možda vam nije više privlačan, ali on je tako dobar dečko. Možda ste se oboje promenili, ali ste proveli toliko sjajnog vremena zajedno. Postoje uvek usponi i padovi u vezi, ali ako morate sebi da govorite da vam se on sviđa, da ste zaljubljene ili da ga volite, vi samo prikrivate osećaj krivice jer želite da raskinete.

On je previše opsesivan

Ako se osećate kao da vas guši i da ne možete da uzvratite pažnju, vreme je da ga ostavite. Zbog njegovih osećanja.

(cosmopolitan)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Nemojte ih ignorisati: 12 znakova da je vreme da raskinete"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.