NEMOJTE IH IGNORISATI: Ove signale vam telo šalje kada prepozna onog pravog!

Advertisement

ljubav

foto: Facebook/Printscreen

Nadaleko je poznata činjenica da dobijate leptiriće u stomaku kada vidite „posebnog/u“. Nauka je, takođe, dokazala da ne radi samo vaš stomak i srce, nego da kad ugledamo voljenu osobu naše telo šalje više signala. Svaki put kada ste blizu nekoga koga volite, vaše telo ih odašilje

Predstavljamo vam neka od osnovnih pravila pomoću kojih čete otkriti da li je osoba sa kojom se zabavljate prava ili nije.

Advertisement

Znakovi

Ovakve informacije vam ne može dati doktor. Međutim, vaše telo može. Ono će vam dati znake kada upoznate pravu osobu.

Toplina

Osećanje topline i udobnosti je veoma važan aspekt i trag kroz koji možete razaznati da li se zabavljate ili ste zainteresovani za pravu osobu. Osoba prema kojoj gajite romantična osećanja će učiniti da se pored njih osećate toplo i sigurno. Ukoliko osećate suprotno morate pažljivo razmisliti da li bi trebalo da nastavite vezu.

18 meseci života provodimo u REDOVIMA: Evo kako da znate koji je NAJBRŽI!

Optimizam           

Ne postoji nikakva šansa da budete depresivni ili nesrećni pored osobe koju volite. Međutim, ukoliko se tako osećate, to znači da se verovatno zabavljate sa pogrešnom osobom. Osećanje pozitivnosti i sreće je jedan od najvažnijih elemenata srećne i ispunjene veze.

Motivisani   

Sa pravim partnerom bi trebalo da se osećate motivisano i srećno. Njegovo/njeno društvo donosi pozitivne vibracije i ideje. Bićete produktivniji zbog pažnje i podrške koje dobijate.

Budite svoji

Osećate da možete da budete svoji u prisustvu vašeg partnera. Ne postoji nijedan razlog zbog kojeg bi trebalo da se pretvarate. Pravi partner vas nikada neće osuđivati zbog toga ko ste i prihvatiće vas onakve kakvi jeste.

Advertisement

Miris

Postoji još jedno naučno otkriće koje govori o tome  da ukoliko vam se dopada miris vašeg partnera da ste uspeli i našli pravog partnera.

Intuicija

Šesto čulo, kome se ne odaje dovoljno priznanja u naučnom svetu se ne može izbeći. Morate imati snažna osećanja „iznutra“ o tome da li je osoba sa kojom ste prava za vas.

PRSTEN nasleđen od majke ima snažnu magičnu zaštitu

Empatija

Jedan od načina na koji možete da vidite koliko vam neko bitan jeste da izmerite nivo empatije koju osećate prema njemu/njoj.

 (Skandalozno.rs, Izvor: informer.rs)

Advertisement

Budite prvi sa komentarom na članku "NEMOJTE IH IGNORISATI: Ove signale vam telo šalje kada prepozna onog pravog!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.