NIJE LOŠE ZNATI: Ovi horoskopski znakovi imaju najviše talenta za NEISTINU

Advertisement

horoskop

foto: pixabay

Bez obzira na to jeste li pobornici povremenog laganja ili se zalažete samo i isključivo za istinu, nije loše znati koji horoskopski znakovi imaju najviše talenta za neistinu:

Blizanci
Njihova neiskrenost često nije namerna, ali svejedno dolazi do nje jer se Blizanci poprilično često predomišljaju. Nekako im se teško držati onoga što su rekli, pa često ispadaju lažljivci, čak i kad im to nikako nije bila namera.

[adsenseyu5]

Rak
Pripadnici ovog znaka su jako kreativni, što im omogućava brzo smišljanje laži na licu mesta. Rakovi lažu kad se pokušavaju izvući iz nevolje, pa će na prvi znak da se nevolja približava s lakoćom osmisliti celi scenario koji ih oslobađa od optužbe.

Lav
Lavovi su dramatični, a njihova ih potreba za tim da budu u centru pažnje često inspiriše na preuveličavanje stvari. Kad to rade, samo žele biti zanimljiviji, najčešće jer im je istina dosadna.

Vaga
Kad lažu, lažu zato da bi sačuvali harmoniju za kojom toliko teže. Naravno, ponekad se iza njihovih laži kriju i zle namere, ali najčešće se samo trude da svima bude lepo, čak i pod cenu istine.

[adsenseyu1]

Jarac
Jarci su praktična bića, a njihove im laži pomažu da se s lakoćom izvuku iz situacije u kojoj ne žele da budu. Jarac će radije reći da ne stigne na kafu nego iskreno reći devojci koja ga zove da mu se jednostavno ne sviđa. Oni to gledaju kao brigu za druge.

Ribe
Prijateljski nastrojene i pune saosećajnosti, Ribe će ponekad svejedno igrati na kartu mučenika, čak i ako treba da lažu da bi bilo uverljivo. Ribe su inače jako iskren horoskopski znak, zbog čega je još teže prepoznati lažu li ili ne.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs / Agencije)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "NIJE LOŠE ZNATI: Ovi horoskopski znakovi imaju najviše talenta za NEISTINU"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.