Nove teorije zavere: Zemlja je šuplja, u njoj žive Vikinzi

Promene

foto-ilustracija: pixabay.com

Nova teorija zavere možda jedna od najbizarnijih. Prema njoj, Zemlja je šuplja, a u njoj žive nacisti, Vikinzi, kao i superiorna rasa “vanzemaljaca-ljudi”, piše Dejli mejl.

U njenoj unutrašnjosti nalazi se mesto slično raju, a NLO koji dolaze odatle su zapravo “čuvari planete” . Oni špijuniraju ljudsku rasu i sprečavaju nuklearni rat.

Autor ove teorije Rodni Klaf tvrdi da ova teorija ima već hiljade pristalica. Toliko je uveren u njenu istinitost da je 2007. godine organizovao putovanje “u središte zemlje“, odnosno u njenu šupljinu u koju bi ušao kroz pukotinu u Severnom polu.

Ekspedicija, koja je po osobi koštala 16.880 evra, ipak je otkazana.

Klaf veruje da u središtu Zemlje postoji njen sopstveni solarni sistem, Mesec, zvezde i planete.

Pobornici ove teorije tvrde da postoje portali – po jedan na svakom polu i na Himalajima, kroz koje su nacisti uspeli da pobegnu nakon Drugog svetskog rata. U portalima je navodno završila i kolonija Vikinga.

Norveški mornar Olaf Jansen je 1811. tvrdio kako je pronašao ulaz u središte Zemlje na Severnom polu. Prema njegovim pričama, živeo je u raju sa svojim ocem, među ljudima koji su bili visoki više od tri i po metra i imuni na sve bolesti.

Moderna nauka ocenila je da je teorija potpuno netačna.

(Skandalozno.rs, Izvor: b92.net, 24sata.hr)

Budite prvi sa komentarom na članku "Nove teorije zavere: Zemlja je šuplja, u njoj žive Vikinzi"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.