Očekuje se KULMINACIJA: Večerašnji PUN MESEC otkriva da li pobeđuje SRCE ili RAZUM

Fenomen

foto-ilustracija: pixabay.com

Pun Mesec u Devici: Razum ili srce, to je dilema koja vas muči već danima a večeras je kulminacija!

Kad se Ribe koje vladaju ovim periodom i Devica u kojoj boravi Mesec nađu u istom astrološkom ringu, neminovno podležemo dilemama – um ili srce, materijalno ili duhovno, praktično ili emotivno, piše Lovesensa.

Da li i vaše srce priželjkuje nešto za šta vam razum govori da se nikad neće desiti? Vreme punog Meseca idealno je otkrijete šta vam zapravo najviše nedostaje.

[adsenseyu5]

Već danima se priprema svođenje računa koji ste otvorili još 1. septembra 2016. godine – sećate li se šta ste odlučivali tada? Bilo je to vreme pomračenja Sunca u Devici, pravili ste planove za novi pačetak i sad je vreme da proverite kako stvari stoje sa učinkom.

Već danima se priprema i susret različitih energija, a u nama rade i muško Sunce i ženski Mesec, unutrašnje brige Riba i spoljašnje akcije Device, osećanja nam upadaju u vrtlog, a fizički se možda vrtimo u krug, odlažemo poslove, završavamo samo delove ciklične rutine. U idealnom slučaju, uspevamo da neke akcije pretvorimo u meditacije u pokretu, te nas to vodi ka nekim praktičnim rezultatima.

Kad se pun Mesec ukaže u svem svom sjaju, pašće i ogromna količina svetla baš na ono što nam je na srcu. Da proverite koje područje može biti posebno aktuelno, proverite i kojim poljem vaše natalne karte vlada Devica.

Mesec vlada našim osećanjima a pod uticajem Riba preplaviće nas ne more, već okean emocija. Zato treba dobro voditi računa o sebi, čak i više nego o drugima – vlada pravilo kao u avionu – “stavite masku za kiseonik prvo sebi”. Međutim, nemojte dozvoliti da padnete u stanje samosažaljenja, ne otvarajte stare rane, ne dozvolite sebi stagnaciju.

[adsenseyu1]

Vreme je da uspostavite još dublji odnos sa sebi dragim ljudima, a ne da se distancirate od njih. Vreme je za isceljenje i završetak šestomesečnog ciklusa.

Vaša afirmacija za vreme punog Meseca je “živim u divnoj sadašnjosti i stvaram divnu budućnost”.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Očekuje se KULMINACIJA: Večerašnji PUN MESEC otkriva da li pobeđuje SRCE ili RAZUM"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.