Odgovori muškaraca na pitanje šta ih to privlači kod žena mogu poprilično da vas iznenade!

Privlačnost

Kada govorimo o lepoti i privlačnosti, muškarci i žene imaju potpuno različita shvatanja. I dok se mi mirišemo najfinijim parfemom, uklanjamo i najsitniju dlačicu i kožu čini što glatkijom i zategnutijom, oni na nama primećuju nešto sasvim drugo.

Odgovori muškaraca na pitanje šta ih to privlači kod žena mogu poprilično da vas iznenade!

1. Kada žena lepo hoda

Odeća može da privuče muškarca, ali elegantan ženski hod će da pobedi najkraći minić ili uske pantalone.

2. Prirodni miris njene kože

Miris kreme ili parfema je prijatan, ali miris kože je nešto sasvim drugačije, nešto posebno.

3. Kada te žena gleda (duže od dve sekunde)

Ima nešto posebno u ženskom pogledu. Pogled koji traje nešto duže je zapravo znak da ste zainteresovani, a njemu to predstavlja neverovatan kompliment i izazov.

4. Njeno lice kada se probudi

Verovali ili ne, pomalo podbulo lice i čkiljavi pogled ukrašen osmehom nešto je što neverovatno privlači zaljubljenog muškarca.

5. Raščupana kosa

I dok se mi svim silama trudimo da naša kosa izgleda besprekorno, oni to nikada neće primetiti. Ali kada se probudite i kada ste potpuno prirodni sa svim svojim manama i vrlinama, to će i te kako da primete.

6. Kada se stalno smeje

Vesela, pristupačna i pozitivna osoba je pravi magnet za muškarce. Upravo zbog toga osmeh je jedno od najjačih ženskih trikova koji pale kod svakog muškarca.

7. Pegice na licu

Puder je savršen za prikrivanje i najsitnijih nepravilnosti na licu. Ali ako mislite da će ga vaš savršen ten privući, varate se. Pegice na licu kao i nesavršene sitnice muškarci smatraju neodoljivima.

(skandalozno.rs, zadovoljna.hr)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "Odgovori muškaraca na pitanje šta ih to privlači kod žena mogu poprilično da vas iznenade!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.