Oglasila se devojka zbog koje je mladić nokautirao dedu u Staroj Pazovi: Ovo je istina – VIDEO

Intervju

Ana Marija – foto: Printskrin/TV Prva

Snimak mladića koji, naizgled bez razloga, udara starijeg muškarca koji vozi bicikl i hladnokrvno odlazi dok on ostaje da leži na ulici, prošle nedelje šokirao je javnost koja je odmah osudila mladića.

Na snimku se vidi parkirani BMW sa uključna sva četiri svetla i mladić Marko Stevanović koji izlazi iz automobila, prilazi Miši Očovaju (73) koji mu je išao u susret na biciklu i udara ga pesnicom, dva puta. Na TV Prva gostovala je devojka zbog koje se, kako se ispostavilo, ceo incident dogodio.

– Trčala sam samo živu glavu da spasim. Pretio mi je silovanjem, ubistvom, govorio da sam kurvetina, kao i moja majka. Pozvala sam Marka, jer nemam nikog drugog, samo da me odvede odatle – priča Ana Marija, devojka zbog koje je Marko Stevanović nokautirao dedu na biciklu u Staroj Pazovi.

– Ja redovno idem na treninge, koji su mi važni jer sam dijabetičar. Ne znam iz kog razloga odlučila sam da skrenem baš u tu ulicu. Ne smetam nikom, niti vozačima. Trčim najnormalnije. Primetila sam tog čoveka na ćošku koji stoji na svom biciklu i viče nešto. Prvo nisam obratila pažnju, preko puta je restoran, mislila sam da se doviikuje sa nekim.

Krenula sam da prilazim bliže jer sam mislila da neće ništa da uradi. On je bukvalno besno seo na bicikl i od tog trenutka bilo mi je sve jasno, jer sam skinula slušalice i krenula nazad. Ono što sam čula u narednih 20 sekundi…

To mi niko nije rekao. On je tim biciklom krenuo na mene i vikao mi tako pogrdne reči, pretio mi je silovanjem, ubistvom, govorio mi da sam kurvetina kao i moja majka. Govorio mi je da stanem da mi pokaže šta je muškarac – ispričala je iz svog ugla Ana Marija.

Ana Marija objašnjava šta se dogodilo:

U suzama ispričala je da ju je tada uhvatila panika.

– Kada je počeo da izgovara te reči, ja sam samo gledala da odem odatle. Nisam ni videla kako izgleda. Uporno sam vikala: “Ostavite me na miru, molim Vas!” Ne mogu da Vam opišem  kako sam se osećala. Tresla sam se, ne znam kako sam stigla nazad do ćoška i do dva čoveka do kojih sam dotrčala pre njega, a on je njima dvojiici doviknuo: “Pogledajte ovu kurvetinu što me prati, fali joj…” Trčala sam samo živu glavu da spasim. Nisam obratila pažnju da li je on u dovoljnoj fizičkoj snazi.

– Produžio je jer je priimetio ta dva čoveka. Pozvala sam Marka. Nemam ni tatu ni brata u takvim situacijama da mi pomogne. Živim samo sa majkom i bakom, mi smo same – nastavlja Ana Marija.

Voditeljka ju je upitala kakvu je pomoć očekivala od dečka.

– Htela sam samo da me vodi kući, jer ja više ni na nogama nisam mogla da stojm. Pored dijabetesa imam problema i sa srcem. Tresla sam se. To uopšte nije jednostavna siituacija, bio mi je mrak pred očima.

NISAM MOGLA DA SE SETIM BROJA HITNE POMOĆI

Na video snimku primetno je da se Marko nekoliko puta vraćao do starca nakon nokauta. Ana Marija tvrdi da mu je opipavao puls.

–  Ja sam pokušavala da pozovem Hitnu pomoć, ali nisam mogla da se setim broja. Kucala sam sve redom, telefon se resetovao. Marko se vratio do kola, gde sam bila. U međuvremenu izašao je jedan dečko kojem je rekao: “Molim te, pozovi policiju”, ali to se nije dogodilo. Odmah sam na njegovom licu videla kajanje. Rekao je: “Odmah ću ići u policiju, ovo nisam ja” – rekla je ona i dodala da ga ne poznaje kao nasilnu ličnost.

– Mislila sam da će porazgovarati, pitati ga šta je njegov povod.

Pogledajte šta je rekla devojka zbog koje je starac nokautiran:

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs/TV Prva)

1 komentar na "Oglasila se devojka zbog koje je mladić nokautirao dedu u Staroj Pazovi: Ovo je istina – VIDEO"

  1. Ne vjerujem joj niti jednu jedinu riječ.
    Starac da je nju proganjao i prijetio silovanjem, to je ipak prekrupna fantazija.
    Jadničak se jedva održava na nogama.
    Ukratko, kad su vidjeli da su usrali motku, ad hoc su sklepali pričicu koja bi koliko-toliko opravdala onaj bestijalan postupak siledžije.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.