Oljuštila je BANANU, a onda su stotine otrovnih PAUKOVA počeli da gmižu po njoj!

dijeta

foto: pixabay.com

Gema Prajs (30) iz istočne Engleske, morala je, sa sedmomesečnim sinom, da napusti svoj dom zbog stotine otrovnih pauka koji su se izlegli iz kupljenih banana.

Gema je u kupljenim bananama pronašla stotine otrovnih paukova iz Brazila, čiji otrov može da usmrti odraslu osobu u samo dva sata, prenosi Metro News.

– Kupila sam banane u prodavnici, u ponedeljak. Sledeći dan vratila sam se iz teretane i uzela sam jednu. Guleći bananu, slomila sam jaje koje je visilo na njoj, koje nisam primetila pre. Odjednom pauci su bili svuda, stotine paukova hodalo je po mojim rukama i po mojoj pidžami.

[adsenseyu5]

Bacila sam bananu na krevet i pauci su se rasuli. Vrištala sam i pokušala da ih ubijem što sam više mogla. Neki od njih popeli su se na kolevku moga sina Lea. Brzo sam pozvala pomoć. Operaterka me je pitala je li me ijedan ugrizao, na što sam ja odgovorila da nije.

Rečeno mi je da smesta napustim svoju kuću jer je to jedna od najotrovnijih vrsta paukova na svetu, brazilski pauk. Srećom moja majka živi preko puta, pa sam imala gde da provedem noć- ispričala je nesrećna žena.

Ispričala je, kako je potom pozvala prodavnicu iz koje je kupila banane kako bi im ukazala na opasnost, na što su joj oni odgovorili da će joj ukoliko donese banane i pauke vratiti novac.

– Presmešno, nema šanse da hodam s otrovnim paukom u torbi. Kad sam nazvala upravu da ih obavestim o problemu predložili su mi da otresem odeću svoga deteta – kazala je Gema.

[adsenseyu1]

Gema inače radi kao kuvarica pa se već susretala s egzotičnim paucima, jednom ju je čak ugrizla udovica zbog čega je završila u bolnici.

– Nadam se da ću pomoći ljudima i podići im svest o ovom problemu, ishod je mogao biti drugačiji da je pauk bio veći – rekla je.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Oljuštila je BANANU, a onda su stotine otrovnih PAUKOVA počeli da gmižu po njoj!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.