Oni vas nikad neće voleti jer će čitavog života voleti svoju bivšu devojku

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Dok neki podignutog čela sa radošću gledaju u budućnost, a koncentrišu se samo na sadašnjost, drugi ne mogu tako brzo da zaborave prošlost.

Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka teško mogu da prebole prethodnu vezu i neke bivše devojke po ceo život ne mogu da izbace iz glave.

Rak 

Za muškarce rođene u znaku Raka su rastanci prava noćna mora i teško mogu da se “oslobode” sene bivše devojke. Oni mnogo ulažu u vezu i sanjaju o tome da budu zauvek sa svojom ljubavlju. Žude za sigurnošću, pa im je jako teško da izađu iz veze sa nekom osobom. Njihova senzibilna i romantična duša tera ih na to da idealizuju svoju prvu ljubav.

Lav

Muškarci rođeni u znaku Lava ne poklanjaju tako lako svoje srce. Ali, kad se u nekog zaljube, za tog će uraditi apsolutno sve, zbog toga i žele da odmah provedu ceo život zajedno. Nakon raskida veze teško prihvataju da više ništa neće biti kao pre. Od straha da ih neko opet ne povredi opreznije ulaze u nove veze, pa često sanjanju o starim dobrim vremenima sa bivšom devojkom.

Strelac 

Veza sa slobodnim duhom, kakav je muškarac rođen u znaku Strelca, nije jednostavna. On se brzo i često zaljubi, ali se teško odlučuje za čvrstu vezu. Nekako je tek prva velika ljubav uspela da ga veže za sebe, i to nikada neće zaboraviti. Ona je za njega jednostavno bila savršena (a s njom je imao iste probleme kao i s vama).

(Telegraf.rs / Izvor: superzena.b92.net)

Budite prvi sa komentarom na članku "Oni vas nikad neće voleti jer će čitavog života voleti svoju bivšu devojku"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.