Osuđena: Baka (70) noževima jurila dečake koji su joj ubacivali petarde u sanduče

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Osnovni sud u Velikom Gradištu osudio je Gordanu Paunović (70) iz sela Ostrova na četiri meseca zatvora, uslovno na godinu dana, pošto je na Badnje veče jurila dečake koji su u njeno poštansko sanduče bacali petarde.

Sve je počelo pre nedelju dana, kada su u ovom selu organizovani “Klupčari“, praznik sličan Beloj nedelji, kada deca idu od kuće do kuće i traže slatkiše. Tada je grupa dečaka u večernjim časovima došla i ispred Gordanine kuće. Umesto da traže slatkiše, dečaci su bacali petarde u poštansko sanduče na kapiji.

Kada je čula šta se dešava, revoltirana ovim postupkom dečaka, Gordana je uzela nekoliko kuhinjskih noževa i pojurila za decom po selu vičući da će ih naučiti redu.

Dok ih je jurila naletela je na Dalibora Stankovića, oca jednog od dečaka, i požalila se na ponašanje dečaka.

On joj je kazao joj da se smiri jer su to “dečja posla’’, na šta je baka mahala noževima i u njegovom pravcu.

“Gordana je nožem u jednoj ruci, dok je ostala sečiva držala u drugoj, počela da maše ispred oca dečaka. Stanković je odmah sve prijavio policiji, te su baki oduzeti noževi a ona je uhapšena”, istakao je naš izvor blizak istrazi.

Ona je u stanici provela 48 sati i priznala je krivicu, zbog čega je osuđena na četiri meseci zatvora, uslovno na godinu dana, uz zabranu prilaska dečacima.

“Nakon izricanja presude, sudija je ostao šokiran zahtevom koji je Gordana imala. Ona je, naime, tražila da joj sud vrati noževe, ali je njen zahtev odbijen”, ističe naš sagovornik.

Na pozive naših novinara nisu odgovarali ni Gordana Paunović, a ni Dalibor Stanković, otac jednog od dečaka.

Kako saznajemo, baka Gordana je godinama radila u Italiji gde je čistila kuće, a kada je otišla u penziju vratila se u Ostrovu. Svakog meseca ona odlazi tamo kako bi podizala penziju, a zatim se vraća nazad.

Zbog svoje preke naravi često se svađala sa ljudima u svojoj okolini, a čak ni sa sinom nije u dobrim odnosima.

(Skandalozno.rs, Izvor: blic.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Osuđena: Baka (70) noževima jurila dečake koji su joj ubacivali petarde u sanduče"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.