Ova devojka ima PROBLEM: Previše sam pametna da bih našla DEČKA

Potraga

foto: Printscreen/Facebook

Za Natašu Huper, najvažniji deo spremanja za sastanak ne predstavljaju sređivanje kose, depilacija nogu ili kupovanje nove haljine.

Umesto toga, ona pravi listu kontroveznih tema, za koje se nada da će olakšati upoznavanje i olakšati potragu za pravim.

Sa dugom tamnom kosom, krupnim braon očima i neverovatnom figurom, Nataša Huper, koja završava poslednju godinu studija na Goldsmiths Univerzitetu, nema problem da privuče mušku pažnju.

[adsenseyu5]

Problem, kako objašnjava, krije se u kalibru muškarca koje privlači.

“Ne treba da bude Albert Ajnštajn, ali ne mogu da nađem muškarca čiji intelekt može da me stimuliše”, priznaje.

“Jedan je otkazivao naš sastanak čak četiri puta, zato što je pio sa društvom. Na fakultetu, njihovi razgovori se vrte oko slanih fora i izlazaka preko vikenda, a to nije ono što ja tražim.”

[adsenseyu1]

Nataša ističe da je često prisustvovala sastancima na kojima je bila prinuđena da vodi glupe razgovore, te da diskutuje o temama kao što su rijaliti programi i fudbal.

Vesna DEDIĆ žestoko uzvratila: „Pismo licemeru koji je video pitona na RTS-u“

Plašeći se da ne pronađe svoju srodnu dušu, ona je rešila da sada pažnju preusmeri na starije muškarce, one koji su završili studije, ostvareni su i znaju šta hoće u životu.

(Skandalozno.rs, Izvor: superzena.b92.net)

[adsenseyu2]

2 komentara na "Ova devojka ima PROBLEM: Previše sam pametna da bih našla DEČKA"

  1. mnogo se uzdigla …. malo skromnosti molim ….

  2. Tesko ce to uspjeti, ali mozda ipak postoji rjesenje kojecu izgleda i sam morati pokusati… Koliko sam uspio viditi rijaliti emisije uspijesno su zaglupili citavu regiju, tako da savjetujem Natasi da pocne da ih gleda, jer alternative nema… 🙂

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.