OVA dva HOROSKOPSKA znaka NAJTEŽE doživljavaju raskid i gubitak partnera

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Oni su vrlo emotivni i zbog nesrećne ljubavi mogu činiti razne stvari.

Ribe se toliko vezuju za partnera da čak i na njegovu neveru mogu ostati slepe. Ne želi da uvide istinu i činjenično stanje, a ako je ta istina bolno servirana od strane voljene osobe, histerisaće, plakati i padati u depresiju, ali neće ostaviti partnera čak i ako znaju da su nevoljene.

Za pripadnike ovoga znaka može se reći da su oličenje vernosti i odanosti te bi, da mogu, rado bili sa jednim partnerom ceo život.

U ljubavi su uporni, romantični i sanjarski nastrojeni, a iz odnosa će otići tek nakon što nakupljene frustracije više ne budu mogli da drže u sebi. Partnera će uveravati da je sa njihovim odnosom sve u redu i da može biti još bolje, ali rastanak neće nikada prihvatiti, naročito ako sa parnerom imaju i decu.

Ako Riba ostavlja partnera, to će učiniti samo ako se zaljubila u nekog drugog.

[adsenseyu5]

Sa druge strane, Vodolije će sebe uveravati da je raskid najbolje rešenje. Svesni su učestalosti prekida ljubavnih veza u gustom prometu ljubavi. Možda će sami sebe kriviti jer znaju da propagiraju slobodu odnosa.

Neće samo tako prekinuti odnos, štaviše, njihov interes i razumevanje za partnera će se još više pojačati. Trudiće se svim silama da vrate partnera, nudeći mu prijateljstvo samo kako bi bili uz njega.

Ako su oni ti koji ostavljaju partnera, duboko će sami sebe uveravati da je to najbolje rešenje. U svojim očima će pokušati da što više ocrne partnera, kako bi im bilo lakše, a neki Vodolije će utehu potražiti u društvu i zabavi.

Ali pošto reaguju sa zakašnjenjem, tek posle shvate da je do konačnog razlaza došlo i tada jako pate. Raznolikost je za njih omiljeni začin života pa obično imaju mnogo partnera u životu.

Skrasiće se sa partnerom sa kojima im nikad nije dosadno.

(Skandalozno.rs, Izvor: 24sata.hr)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "OVA dva HOROSKOPSKA znaka NAJTEŽE doživljavaju raskid i gubitak partnera"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.