Ova nedelja će za tri horoskopska znaka biti najbolja ikada

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Sreća, radost i uživancija su namenjeni samo nekima od nas. Ova nedelja će za tri horoskopska znaka biti najbolja ikada. Evo da li ste i vi među njima.

Početak je godine od koje svi mnogo očekujemo, a astrolozi nas uveravaju da će nam se i mnogi snovi ostvariti. Imaćemo više energije, životnih šansi, pa i sreće.

Međutim, neće se svi baš radovati u isto vreme. Evo na koga je red da ostvari svoje snove tokom ove nedelje.

Bik

Vama se otvaraju nove mogućnosti i sada je pravo vreme da ih iskoristite. Budite hrabri i uspeh je pred vama.

Sunce je pred kraj ove nedelje u vašoj devetoj kući avanture i filozofije. Postoji mnogo velika verovatnoća da će vam se otvoriti oči i da ćete stvari posmatrati iz potpuno drugačije perspektive. Vi ste znak koji je jako povezan sa prirodom i možda vam to pomogne da se upustite u avanturu istraživanja novih mogućnosti. Shvatićete da je svet mnogo veći od onoga što ste zamišljali.

Pustite da poslednja nedelja zvezda u Jarcu za šta su sve važne ove promene koje će nastati. Može da se desi da naučite velike životne lekcije koje će vam doneti svetlu budućnost.

Devica

Zablistaće u punom svetlu vaša kreativnost i sve umetničke crte tokom ove nedelje.

Osećali ste se kao dete na igralištu u nekom proteklom periodu jer je Sunce bilo u vašoj petoj kući zabave i zadovoljstva. Ali tek sad ćete videti svet kroz te kreativne naočari i bićete otvoreni za izazove. Takođe ćete biti umetnički inspirisani i što je najbolje ostvarivaćete svoje zamisli. Sada vam boje deluju svetlije, mogućnosti mnogo uzbudljivije i nikako nećete dopustiti da vas neka sitnica sruši. Svet će bukvalno biti vaše platno na kojem ćete moći da slikate u skladu sa svojom ličnošću.

Dozvolite sebi da zaista uživate u ovoj nedelji. Dok god je Sunce u vašoj petoj kući to je neverovatno lepo vreme i trebalo bi ga iskoristiti do maksimuma. Zabavite se koliko god možete, jer imate pravo na to. Posao za sada može da sačeka do 20. januara kada Sunce ulazi u Vodoliju i tako aktivira vašu šestu kuću posla i zdravlja.

Jarac

Vi ćete se napokon upoznati sa jednim novim oblikom sebe i to uopšte nije loše.

Iako Sunce tek 20. januara ulazi u vašu sedmu kuću finansija donoseći vam veće prihode, to vas ne sprečava da i pre toga uživate u životu. Vi ste još ovu nedelju kraljevi kosmosa i iskoristite to na najbolji mogući način. Napunite baterije i podignite samopouzdanje na najviši mogući nivo. Volite sami sebe jer vas niko tako neće negovati emocijama kao što vi to možete da učinite. Pustite i da vas svet vidi u ovom novom ruhu – opuštenog i zadovoljnog.

Vreme je da razmislite o energiji koju emitujete. Pokušajte da je uskladite sa vašim pravim kapacitetima. Pustite napokon stare navike i opreznost, kao i svu negativnost koja vas je opsedala, i budite ponosni na svoj napredak i na odluke koje donosite. Verujte, jednom zauvek u put kojim se krećete. Svaki korak koji napravite učinite ga srcem.

Priznajte da vi ipak najbolje znate šta je to dobro za vas.

(Skandalozno.rs, Izvor: elitedaily.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ova nedelja će za tri horoskopska znaka biti najbolja ikada"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.