Ova tri horoskopska znaka očekuje NAJGORI februar u životu

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Ne možemo da prenebregnemo činjenicu da se astrološke prilike menjaju iz meseca u mesec, a ovaj februar dugo će da pamte Rak, Škorpija i Ribe.

Svetlo u mraku ipak se nazire, ali smo nažalost navikli da sve što se dešava kada smo u lošem periodu posmatramo kao loše. Imajte na umu da posle kiše uvek dođe sunce kao i da na kraju svakog tunela stoji svetlo. Evo šta to očekuje svakog od ova tri pripadnika Zodijaka u februaru mesecu.

Rak – Osećate da vas emocije savladavaju

Sa Sunčevom energijom i revitalizacijom u vašoj osmoj kući intimnosti, veoma ste emotivni. Sunce baca svetlo na vaše lične promene još od kako je godina počela. Uprkos tome koliko je divno sve išlo do sada, vi ste Rak koga lako preplave emocije, a sezona Vodolije neće stići da vam na vreme olakša situaciju. Verujte nam, moglo j eda bude i gore, zato se ne nervirajte. Mnogo.

Škorpija – Niste raspoloženi ni za koga i ni za šta

Vi ste “vuk samotnjak” Zodijaka, ali samo zato što Vodolija vlada vašom četvrtom kućom doma i osnovom vaše duše. To znači da iza stidljive fasade i opsesivne ličnosti, Škorpije su prirodno nezavisne i vole slobodu. Zato niste raspoloženi da se socijalizujete ili da se bavite ljudima uopšte. Pokušajte da objasnite to prijateljima i rođacima. Škorpije su intenzivne, ali ljudi postaju veoma lako opsednuti njima, ako ne i više.

Ribe – Ne znate ni sami da definišete kako se osećate

Samo sve u okviru granica, Ribe. Ipak,februar je mesec kada vi slavite rođendan, ali ćete morati da dočekate vaš momenat. Ovo je vreme vašeg povlačenja i regeneracije pre nego opet zablistate. Ovo je vaš trenutak da se sakrijete iza zavese i pripremite se i mentalno i duhovno. Sa time dolazi i novo raspoloženje i neke čudne i uvrnute situacije, ali sve je to prolazno.

U međuvremenu, uživajte u tišini i iskoristite svu prednost toga što ste sami jer sigurno nećete da zažalite zbog toga.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs/elitedaily.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ova tri horoskopska znaka očekuje NAJGORI februar u životu"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.