Ova tri horoskopska znaka očekuje nedelja iz pakla

Osveta

foto-ilustracija: pixabay.com

Ribe vladaju stvarima koje ostaju sakrivene ispod površine, a kada dođe period njihove vladavine pripremite se za iritantno razmišljanje i srozavanje samopouzdanja.

Ukoliko ste rođeni u znaku Ovna, Lava i Strelca ova nedelja vam neće lako pasti. Uz svu tu muku dolazi nam i retrogradni Merkur čisto da nam začini početak novog meseca. Evo šta očekuje prethodno pomenute pripadnike Zodijaka.

Ovan – biće vam teško da budete realni

Prolazite kroz čudan period jer su i Sunce i Merkur u vašoj 12. kući duhovnosti. Trenutno žudite za sanjarenjem kao prozorom za beg od realnosti. Intuicija vam je veoma izražena i donosi gomilu nekih novih informacija koje ne znate kako da procesuirate. Važno je da ostanete prizemljeni i da podsećate sebe da će sve biti ok.

Lav – osećaćete se veoma nesigurno i uplašeno

Osećate kako prolazite kroz težak period jer je Merkur kao i Sunce u vašoj osmoj kući smrti i ponovnog rođenja. Sve što vam se dešava shvatate veoma lično i emotivno, a to je samo reakcija na prilike koje vam donosi univerzum.

Trenutno mnogo toga se dešava u vašem životu i počinjete da se pitate ima li tome kraja. Zagledajte se duboko u vašu dušu i ukoliko je uz vas neko kome verujete nemojte da se bojite da budete ranjivi. Nećete zažaliti.

Strelac – previše ste osetljivi na sve što vam se dešavaVerujemo da se osećate iscrpljeno i emotivno u poslednje vreme jer su i Sunce i Merkur u vašoj četvrtoj kući porodice i doma. Da li vam je teško da budete napolju i izađete iz vašeg sigurnog skrovišta ovih dana? Trenutno nemate razloga da se forsirate. Slušajte šta vam vaše telo i duša govore da vam je potrebno.

Narednih nedelja imaćete potrebu da se vratite tamo gde je vaš dom. Provedite neko vreme sa porodicom i prijateljima i potrudite se da rešite vaše probleme u krugu ljudi kojima verujete. Reorganizujte i sredite vaš životni prostor.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ova tri horoskopska znaka očekuje nedelja iz pakla"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.