Ova tri znaka su ocenjena kao ubedljivo najgori muževi

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Ako je verovati zvezdama, muškarci rođeni u sledećim znakovima jednostavno nisu za brak.

Prema Zodijaku, vodeni znakovi se smatraju pasivnim bračnim partnerima, vatreni ljubomornim i posesivni, a vazdušnim liberalnim. Zemljani su veoma kritični, a kao dobra osobina navodi se njihova otvorenost.

[adsenseyu5]

A ova tri znaka su ocenjena kao ubedljivo najgori muževi.

Devica 

Iako to vešto kriju, pripadnici ovog znaka su veoma ljubomorni i nesigurni. Device svoje slabosti počinju da pokazuju vremenom, odnosno u trenucima kada misle da su se dobro “osigurali”. Obožavaju da kontrolišu i manipulišu, zbog čega ne predstavljaju idealne bračne partnere.

Bik 

Bikovi su velike karijeriste, a u stanju su da posao stave ispred braka i dece. Oni su odgovorni, te su u stanju da zbog posla ostanu kasno uveče u kancerlariji, umesto da sa svojom ženom provedu prijatno veče. Oni su u isto vreme pravi hedonisti, poznati su po svojoj galanciji, čime osvajaju svoju partnerku. Oni je mogu obasipati skupim poklonima i najlepšim komplimentima, ali joj neće pokloniti ono što je najvrednije- vreme za svoju suprugu, odnosno najvažniju ženu u njegovom životu.

[adsenseyu1]

Ribe

Ribe se često same katapultiraju u zatrovanu vezu. Muški pripadnici ovog znaka su poznati po svom beskrajnom razumevanju i senzibilnosti, zbog čega odaju utisak savršene osobe sa kojim bi neko proveo život. Nažalost, često nalete na pogrešnu osobu, onu koja ne zna da ceni sve njihove kvalitete. S obzirom da su i veoma lakoverne, Ribe prihvataju krivicu, a zbog toga su neverovatno nesigurni.

(Skandalozno.rs, Izvor: superzena.b92.net)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Ova tri znaka su ocenjena kao ubedljivo najgori muževi"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.