Ovi horoskopski znaci su skloniji zaboravnosti od drugih

žena

foto: pixabay.com

Nešto treba da uradite ali se ne možete setiti šta. Poznajete nekog čoveka, ali ste mu zaboravili ime.

Kako starimo, sve češće zaboravljamo, ali postoje određeni horoskopski znaci koji su skloniji zaboravnosti od drugih.

Ribe

Često imaju osećaj da su zaboravili nešto čim izađu iz kuće, a najčešće je reč o sitnicama poput sunčanih naočara, kreme za sunčanje ili mobilnog telefona.

Tada kreću u rekonstrukciju misli i svojih postupaka kako bi pronašli recimo ključeve ostavljene slučajno u frižideru ili dokumente zametnute u kupatilu.

Ribe mnogo vremena provode u svom imaginarnom svetu, zbog čega često zaboravljaju na praktične aspekte života. Tako zaborave da plate račun za gorivo, ali će detaljno znati sve likove iz serije.

Blizanci

Zaboravnost je kod Blizanaca najčešće posledica preopterećenosti uma podacima. Umesto da odbace ono nebitno i oslobode moždane vijuge, svakodnevno su opterećeni obavezama.

Redovno smetnu s uma šta treba da urade, a kad se napokon sete, već je kasno. U poslovnom svetu skloni su da zaboravljaju rokove.

Vodolija

Kreativni su i stalno pronalaze rešenja za probleme i spremno prihvataju inovacije. S obzirom na to da im je glava puna brojki, teorija i informacija, lako gube aktualnosti iz vida.

Zaboravljaju svakodnevne rutinske obaveze, poput vađenja veša iz mašine i stavljanja u sušilicu. Prepoznaju lica ljudi s kojima se susreću, ali slabo pamte njihova imena. Sa druge strane, pamte mnogo važnije stvari.

Ovan

Vode aktivan društveni život i bave se raznim aktivnostima, te ne čudi to što im ponekad ‘stane mozak’. Iako često zapisuju obaveze i aktivnosti, ponekad zaborave da kupe nešto šta su želeli iz radnje.

Nastoje na siluda se sete zaboravljenog, ali lampica im se pali tek kad prestanu pokušavaju. Kad se ipak sete, gestikulišu, kolutaju očima i pitaju se kako se, pobogu, nisu mogli setiti tako jednostavne stvari.

(Skandalozno.rs, Izvor: tportal.hr)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ovi horoskopski znaci su skloniji zaboravnosti od drugih"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.