Ovih pet horoskopskih znakova će za vreme retrogradnog Merkura upoznati svoju SRODNU DUŠU

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Merkur je retrogradan za vreme vladavine Riba, pa će imati poseban uticaj na pojedine horoskopske znakove.

Od svih, najveći uticaj osetiće sledećih 5 horoskopskih znakova.

Škorpija

Ovo može da bude veoma romentičan period za Škorpije ukoliko se one opuste i prepuste. Nije vreme za trezveno razmišljanje, jer je ovo veoma strastven, mističan i sanjarski period.

Ribe

Nastavite napred veoma oprezno ukoliko razmišljate o obnovi veze sa bivšim partnerom. Fokusirajte se na sadašnjost i privući ćete pažnju nekog veoma posebnog.

Devica

Sada će vaše polje veza biti izuzetno izloženo i osetljivo. To ne znači i da ćete upoznati nekog novog, ali može da se desi neka bitna promena u ovom segmentu. Može da se desi da razmatrate prethodnu vezu kako biste došli do nekog velikog i bitnog zaključka.

Bik

Ulazak Urana u znak Bika, pored retrogradnog Merkura imaće veliki uticaj na vaš ljubavni život.  Ovim se stvaraju idealne okolnosti da se desi nešto neplanirano za Bikove. Neko prijateljstvo može da postane nešto više tokom ovog perioda, a možda se opet povežete sa nekim iz prošlosti.

Strelac

Veza može da počne sa nekim koga već dobro znate, ali niste imali priliku da sa njim provedete kvalitetno vreme. Početak veze za vreme retrogradnog Merkura je uvek mač sa dve oštrice. Ali verujte da su u pravu kada kažu da sve što se raspadne tokom ovog perioda služi višem cilju.

Stiže retrogradni Merkur: Evo kada počinje noćna mora za sve znakove

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs/bustle.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ovih pet horoskopskih znakova će za vreme retrogradnog Merkura upoznati svoju SRODNU DUŠU"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.