Ovim trikom sa čašom vode zauvek očistite dom od NEGATIVNE ENERGIJE

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Ako se negativna energija skuplja u kući, ona može da loše da utiče na raspoloženje i misli ukućana, a u najgorim slučajevima da izazove stresne situacije, širenje negativnih emocija, ali i loše odnose sa porodicom i prijateljima.

U ovom članku vam otkrivamo metod kako da upotrebite čašu vode da proverite da li je u vašoj kući prisutna negativna energija, ali i kako da se nje oslobodite.

Prva stvar koju treba da uradite je da u prozirnu čašu sipate jednu trećinu morske soli, trećinu vode, i trećinu jabukovog sirćeta.

Potom čašu postavite u sobu u vašem domu. Šolju stavite na skriveno mesto i ostavite da odstoji puna 24 sata – šolja ne sme da se pomera sa tog mesta.

Nakon jednog dana, proverite kako čaša izgleda. Ako izgleda identično kao kada ste je ostavili, budite sigurni da u toj prostoriji negativna energija nije prisutna. U slučaju da su se pojavile mrlje ili mehurići, to je znak da negativna energija postoji i da je vreme da je očistite.

Kako da očistite negativnu energiju u vašem domu?

U istom odnosu pomešajte vodu, sirće i morsku so, i ponavljajte iste korake sve dok čaša ne bude izgledala kao kada ste je ostavili. Važno je da znate da sadržaj čaše nikako ne prosipate u lavabo ili sudoperu, već da je izlijete u WC šolju, a potom pustite vodu kako bi negativna energija zauvek otišla iz vašeg doma.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ovim trikom sa čašom vode zauvek očistite dom od NEGATIVNE ENERGIJE"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.