Ovo su 5 neistina koje žene najčešće izgovaraju

saputanje

Koju god cenu žena da kaže, dodajte 30 odsto, jer je upravo ovo jedna od najčešćih laži koje izgovaraju. Laži su konstanta u svakoj vezi – ne govorimo o onim velikim lažima, iako ima i njih, ali ovde pričamo o malim slatkim lažima koje govore kako bi održale mir u kući.

Bilo je na sniženju
Koju god cenu žena da kaže, dodajte 30 odsto, jer je upravo ovo jedna od najčešćih laži koje izgovaramo. Ne radimo to samo zato da bismo izbegle razgovor o našoj rastrošnosti, nego i zato da sebi smanjimo grižu savesti zbog preskupih cipela.

Ne želim ništa
Za Dan zaljubljenih, godišnjicu, ređendan… uvek želimo poklon, ali se pravimo kako nam ipak nije potreban, pa kažemo da „nećemo ništa“. Ovo je test za naše momke, a onaj koji ovo shvati ozbiljno i na godišnjicu se pojavi bez poklona, neće dobro proći.

Ti si mi treći
Muškarci preuveličavaju broj žena sa kojima su spavali, a žene ga smanjuju. Ne želimo da znate sa koliko smo stvarno muškaraca bile, jer se bojimo da ćete nas manje ceniti. Ovo radimo zbog sebe, i zbog mira u kući.

Ti si mi najbolji
I najveći. Možda ne lažemo, ali velike su šanse da smo malo prilagodile istinu. Da li biste radije da čujete da ste nam treći po kvalitetu i četvrti po veličini? Verovatno ne.

Ne smetaju mi tvoje bivše
Ako su u drugoj državi i ne komunicirate. Većina žena kaže kako je sasvim ok da se tu i tamo čujete sa bivšom devojkom, i većina žena laže dok to izgovara. Naravno da nam smeta – ako je bivša, nema potrebe da se čujete.

(skandalozno.rs)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "Ovo su 5 neistina koje žene najčešće izgovaraju"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.