Ovo su znaci koji govore da on nije spreman za vezu

Da li on želi vezu?

Ponekad muškarac ne želi ozbiljnu vezu jer mu nije dovoljno stalo do partnerke, a ponekad je izbegava jer ima fobiju od vezivanja. Ovo su znaci koji govore da on nije spreman za vezu.

1) Obično je imao kratke ljubavne veze, nikad nije bio u ozbiljnoj vezi ili braku, kao izgovorr za to koristi reči : “Nisam upoznao onu pravu”, na pitanje kad će se odlučiti za ozbiljnu vezu, odgovara: “Jednog dana”.

2) Ako je bio u dugoj vezi ili braku, za propast tog odnosa u potpunosti krivi drugu stranu.

3) Tvrdi da žele vezu, ali ne razume zbog čega u njoj ne bi mogao da ima više slobode i prostora, uverava partnerku da njegove želje o “idealnoj vezi” nisu preterane.

4) Kod osvajanja deluje brzo, veoma je šarmnatan i deluje kao da zna šta želi, zbog toga žena lako pomisli da on želi nešto više sa njom od običnog flerta.

5) Zna sve neostvarene želje i potrebe partnera,ali nikad neće direktno reći da ne želi isto, ali o tim temama ne govori, ili sve okreće na šalu.

[adsenseyu1]

6) Nakon početnog “idiličnog” perioda u vezi, počinje igru zavođenja-odbijanja, odnosno iniciras vađe kako bi dobio vreme za sebe, ne javlja se i ne oseća nikakvu obavezu prema drugoj strani, a nakon što se “izdvoji”, ponovo zove i ponovno zavodi. Takvim ponašanjem budi još veću želju druge strane da ih osvoji.

7) Ne voli nikakve obaveze, odnosno bira i kada će se javiti prijateljima, roditeljima.

8) Užasava ga rutina i struktura, odnosno očekivanja drugih da se ponaša na određen način u međuljudskim odnosima.

9) Ne voli da planira unaped, a to opravdava filozofskim rečenicama tipa “nikad ne znaš šta će se sutra dogoditi”.

10) Vešto laže, odnosno vrlo malo govori o svojim stavovima i razmišljanjima.

11) Vezu završava mučno, odnosno ponaša se sve gore kako bi naterao drugu stranu da je okonča, jer bi osetio veliku krivicu da to učini sam.

(skandalozno.rs, žena)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Ovo su znaci koji govore da on nije spreman za vezu"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.