Ovo su znakovi da je frajer s kojim se viđate sve, samo ne savršen

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Ako neko deluje predobro da bi bio stvaran, verovatno nije. Ovo su znakovi da je frajer s kojim se viđate sve, samo ne savršen:

1. Izgovara stvari koje je puno prerano izgovarati

“Zaljubio sam se u tebe čim sam te ugledao” i “Ti si najbolja žena koju sam ikad upoznao” zvuči simpatično, ali ako to čujete u prve dve sedmice viđanja verovatno imate posla s nekim ko ne zna da kontroliše osećanja. Nerealistične izjave i previše laskanja na početku odnosa su jasni pokazatelji da je osoba društveno neprilagođena. Ako kaže da vas voli u prvih nedelju dana, bežite.

2. Stalno naglašava vaše sličnosti

Jedna od glavnih značajki psihopata je njihova narav kameleona, zbog koje se polako pretvaraju u osobu koju pokušavaju zavesti. Svaki par ima sličnosti, ali ako je muškarac opsednut naglašavanjem svega što vas čini istom osobom, verojatno ćete kasnije imati problema s njim.

3. Čini se da je tačno ono što ste oduvek hteli

Možda stvarno jeste, a možda ste samo naleteli na frajera koji je tačno pobrojao sve stavke koje su vam važne i stvorio dojam da je idealan muškarac. Vreme će pokazati, a pametno je da ne žurite s važnim odlukama.

4. Pokušava da izazove sažaljenje

Normalne osobe imaju ponos i dostojanstvo, zato neće odmah na početku veze iznositi stvari koje su privatne i bolne za njih. Psihopati, s druge strane, često upravo sažaljenjem pokušavaju skupiti ekstra bodove. Nemojte prenagliti sa zaključcima, možda ste upravo vi ta sretnica koja je pronašla “princa na belom konju.”

(Skandalozno.rs, Izvor: index.hr)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ovo su znakovi da je frajer s kojim se viđate sve, samo ne savršen"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.