Ovom horoskopskom znaku, posle mnogo muka, kreće NAJBOLJI PERIOD U ŽIVOTU!

Ilustracija

Pripadnici ovog znaka vole čistoću, manire, društvena pravila i vrlo su prefinjeni u tim stvarima. Oni obično žive prilično elegantan i nežan život, međutim, poslednjih godina im možda situacija i nije bila baš takva.

Još od 2009. rođeni u ovom znaku su bili lišeni ove prefinjenosti. Međutim ova, 2016. godina nije ista kao prethodne.

Vagama će 2016. preokrenuti mnoge neprilike i prepreke s kojima su bile suočene. Čim naša velika planeta sreće, Jupiter uđe u Vagu na dan 9. septembra gde će se nalaziti trinaest meseci sve do 10. oktobra 2017. godine.

U svaku novu godinu ulazimo kao novorođeno dete, ali ipak obogaćeni prethodnim iskustvima, snovima, odnosima i raznim drugim podvizima. Kad je Saturn ušao u Vagu, bačeni ste u očaj i bili primorani da naučite mnoge lekcije na težak način.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

U dve godine koliko je Saturn boravio u Vagi postali ste zreliji i sposobni da urazumite sebe od emocija koje ste proživljavali u tom bolnom razdoblju. Došli ste do velikih otkrića o sebi i kako vam nisu potrebni drugi koji su vam neprestano crpeli energiju.

Puno ste naučili od Saturna.

Lekcije su se prožimale godinama i svaka vas je pojedinačno podučavala kako da postanete osoba koja treba da budete. Sada imate bolja očekivanja od sebe i drugih, u stanju ste da shvatite da ste u mogućnosti da prevladate životne izazove i naučili ste da budete snalažljivi nego što ste nekada bili.

Smaragdna godina za Vage konačno zakoračuje u 2016. Nadam se da ste spremni!

(hespiritscience.net, atma.hr, foto: pixabay)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ovom horoskopskom znaku, posle mnogo muka, kreće NAJBOLJI PERIOD U ŽIVOTU!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.