Penzioner iz ZAJEČARA rešio da se ženi: Evo koje USLOVE je postavio!

Ponuda

foto: Facebook Printscreen

Sedamdesetdvogodišnji starac iz okoline Zaječara, oblepio je zidove svog kraja oglasima putem kojih traži sebi ženu, ali sa mirazom – mora da ima stan.

Pored posedovanja nekretnine, važne su mu i godine, pa u obzir dolaze isključivo gospođe do 68 godina, nikako starije.

– Potrebna žena do 68 godina sa stanom, kojoj malo ostaje za hranu kad izmiri obaveze, za udruživanje sa penzionerom udovcem od 72 godine – istakao je krupnim slovima u svom oglasu nepoznati zavodnik starog kova.

[adsenseyu5]

Međutim, prema rečima starijih dama koje su imale hrabrosti da mu se jave, vremešni Kazanova ni malo nije naivan, jer svaku ženu proverava kao na poligrafu.

– Umesto ja njega da ispitujem ko je i šta je on je mene saslušavao kao da sam u policijskoj stanici. Prvo što me je pitao bilo je odakle sam, a zatim da li imam kuću ili stan. Odmah je usledilo pitanje i koliko imam godina, gde sam stekla utisak da mu se moje godine nisu dopale.

[adsenseyu1]

I na kraju kolika je visina moje penzije. Da me ne bi uvredio, rekao mi je da kad već živim sama sa minimalnim primanjima, on bi i mogao da mi pomogne tako što bi se udao za mene – kroz smeh nam je ispričala M.A. (67).

Ona nije stigla ništa njega da pita osim toga kako se zove, jer joj je on na kulturan i fin način rekao da se čuju kasnije.

– Mislim da nisam odgovarala njegovim kriterijumima, ali ni on nije prošao kod mene – kaže M.A.

(Skandalozno.rs, Izvor: alo.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Penzioner iz ZAJEČARA rešio da se ženi: Evo koje USLOVE je postavio!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.