Počinje period vladavine Jarca: Saznajte šta vam on donosi u život

Misterija

foto-ilustracija: pixabay.com

Veliko olakšanje nakon retrogradnog Merkura predstavlja ulazak Saturna koji je vladalac Jarca u njegovu kuću gde će se zadržati tri godine i svima nama donosi nove početke.

Bilo je jako teško preživeti decembar sa svim problemima koje je Merkur svojim retrogradnim hodom izazvao. Sada je vreme da malo dođemo do daha. U toku ove godine imali smo priliku da sagledamo stvari onakve kakve su, a ne kakve bismo mi želeli da one budu.

Sada smo na potpuno drugom mestu i vidimo svetlo na kraju tunela. Jarac i Saturn vole da grade zajedno. Ponekad moramo da se zaustavimo i shvatimo da naporno radimo zbog posla ili zbog poslovnih ciljeva.

Prošla godina je bila drugačija, ali bili smo i mi. Nije čudno što svakog dana kako se bliži kraj meseca čujemo neke nove istine ne samo o tome ko smo mi zapravo već i o tome kakvi su naši izbori i odluke zapravo.

U ovom periodu učimo mnogo lekcija, pa ćemo u Novu godinu da uđemo sa znanjem kako da stvari uradimo drugačije. Ovo znači i da se polako spremamo za ono što sledi, a što smo priželjkivali sve vreme.

Najveći uticaj osetićete na poslovnom polju. Bilo da je u pitanju promena posla ili unapređenje, nova romantična veza ili obavezivanje – sve je moguće. Nemojte se iznenaditi nenadanim trudnoćama i zajedničkim životim nekih parova u vašoj blizini.

Ne treba da vas iznenadi kada počnete da dobijate pozitivne vesti i shvatite da se život kakav želite upravo odvija pred vašim očima.

Sve to vam donosi uporni Jarac, s toga uživajte u januaru.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Počinje period vladavine Jarca: Saznajte šta vam on donosi u život"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.