Počinje vladavina zemljanog znaka Bika koji će nam pomrsiti sve konce

Osveta

foto-ilustracija: pixabay.com

Kada 20. aprila Sunce pređe u znak Ovna, nastaće pravi rolerkoster koji će trajati nekoliko narednih nedelja, a koji će imati uticaj na sve aspekte naših života pogotovo na ljubav.

Zvanična astrološka godina započela nam je prošlog meseca sa Ovnom koji i nije bio baš nešto inspirativan kad je reč o ljubavi. Sada će Bik sve to da promeni u našu korist.

Sve u astrologiji zasnovano je na prethodnim događajima. Sa periodom vladavine Ovna očekivali smo vatru i eksploziju energije, ali se zbog uticaja Hirona i retrogradnog Merkura to nije desilo, već smo završili sa još dubljim analizama u našim glavama.

Samo par dana nakon početka vladavine Bika, Merkur kreće direktno napred sa novim Mesecom prvi put u ovoj astrološkoj godini i tranzitom Venere, što će da dovede do prave eksplozije energije pre nego odlučimo da se prizemljino.

Tokom prethodnog perioda razmišljali smo o ljubavi, ali su nas neki drugi interesi opteretili pa smo imali druge brige. Sezona Bika je drugačija, jer je on fokusiran na ono što želi, istrajan je u svojim uverenjima i odlučan u ostvarenju ciljeva, piše Your Tango. I ovaj znak ima dve strane: prvu koja oslikava bika u prodavnici kineskog porculana, a druga ga prikazuje kao nekoga ko je spreman i da zastane i sagleda širu sliku pre nego se odluči na akciju.

Ovaj period doneće nam vatru koju smo očekivali od Ovna. Bićemo suočeni sa različitim momentima, od toga da nas bik gura da uradimo neke stvari do toga da nas navodi da zastanemo i smirimo strasti. Tokom ovog perioda Saturn će isto biti retrogradan, što će nas dovesti do toga da usporimo u vezi i malo se posvetimo sebi.

Ukoliko ste singl, doći će do promene nekih stvari. Spremniji smo da uđemo u nove veze ili promenimo neke stvari u vezi dejtova na koje idemo. Nije bitno biti sa bilo kim, već ćemo radije biti sami neko vreme dok ne dođe neko ko će nas oboriti s nogu.

Bik voli zadovoljstvo, ali iznad svega zadovoljstvo malim stvarima. Bitna mu je intimna bliskost u započinjanju i održavanju nove veze, jer je u potrazi za većom emotivnom povezanošću, a manje telesnim potrebama.

Pored toga što nam kreće sezona vladavine Bika, uveliko je i proleće pa se pored prirode bude i naša čula i emocije. Uživajte u narednim nedeljama i volite nekog.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Počinje vladavina zemljanog znaka Bika koji će nam pomrsiti sve konce"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.