Podznak otkriva naše najdublje potrebe i žudnje

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Na naš život pored horoskopskog znaka u kome smo rođeni ima i podznak koji je specifičan i određuje ga doba dana kada smo rođeni, ali i mesto.

Horoskopski znak je jako bitan kako bismo znali kakve su nam zvezdane prilike za današnji dan, nedelju ili godinu, a na podznak manje obraćamo pažnju. Podznak koji je poznat i kao mesečev znak, često je u senci glavnog znaka pa gane uzimamo u obzir kada razmišljamo o našoj ličnosti. Neretko, uopšte i ne obraćamo pažnju na njega.

Podznak otkriva mnogo toga o našim emocijama, navikama i reakcijama. On otkriva naše najdublje potrebe i žudnje.

– Podznak je znak u Zodijaku koji se pojavljuje na horizontu u momentu kada dolazimo na svet. Veruje se da su osobine znaka prve koje se ispolje kada je naša ličnost u pitanju, a koje mi sami ne primećujemo sve dok nam neko na njih ne ukaže. Znak određuje kako ćemo se predstaviti drugim ljudima i koje osobine će oni kod nas prvo da uoče, a razlikuju se od znaka do znaka, objasnio je Džozef Dairo medijum i intuitivni savetnik.

Kako biste otkrili koji je vaš podznak, upotrebite OVAJ KALKULATOR kako biste ga izračunali. Unesite vaše podatke i kalkulator će vam izračunati vaš podznak. Kada saznate koji je vaš podznak možete se dublje pozabaviti sobom i saznaćete šta veza vašeg znaka i podznaka otkriva o vašoj ličnosti.

Položaj svakog horoskopskog znaka na nebu u momentu vašeg rođenja određuje svesno i podsvesno vašu ličnost. Osećanja i karakteristike ličnosti utiču na to kako ćete se u životu ponašati i kako će vas drugi doživljavati. Uz pomoć ovih podataka izrađuje se natalna karta koja vam predviđa zvezdane prilike za ceo život.

Uprkos svemu, ne trebate da krivite znak ili podznak za neke vaše loše osobine ili greške koje napravite. Znak predstavlja energiju koja nam stoji na raspolaganju u trenutku rođenja, ali ništa nije konačno predodređeno jer mnogo toga zavisi od toga kako ćemo postupiti u određenim okolnostima.

Kako bismo bolje razumeli sebe, ali i ljude oko nas, potrebno je da znamo i znak i podznak jer oni u kombinaciji daju celokupnu sliku ličnosti.

(Skandalozno.rs, Izvor: yourtango.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Podznak otkriva naše najdublje potrebe i žudnje"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.