Pogledajmo ko u Zodijaku najrealnije i najozbiljnije shvata stvari

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Na profil ličnosti utiču podznak, razmeštaj planeta i mnogi neastrološki uticaji, ali ima nečeg i u horoskopskom znaku. Pa pogledajmo ko u Zodijaku najrealnije i najozbiljnije shvata stvari!

Jarac

Jarac se ističe dalekovidnošću, strateškim razmišljanjem i upornošću. Može potiho biti besan zbog situacije, ali će povući ispravne poteze i dati korisne savete. Kontrolisaće emocije da ne proširi paniku, izbrojaće do deset i krenuti u akciju – polako i sigurno.

Bik

Uspeva da ostane jak ako njega ili bližnje zadese nedaće. Možda neće uvek uliti nadahnuće ili ohrabrenje spretno odabranim rečima, ali će delima dati dobar primer. Glavni nedostatak mu je početna sporost, ali kad se pokrene, nezaustavljiv je.

Devica

Devica se u početku krize usplahiri, ali se potom pribere i aktivira svoje značajne intelektualne potencijale. Naljutiće se ako joj dođete s trivijalnim problemom, ali ako se radi o bitnim stvarima, moći ćete da se oslonite na nju. Samo je nemojte previše ispitivati.

Rak

Rak ne želi da odraste, ali ako ga okolnosti prisile, učiniće to munjevito. Donosi odluke vođen intuicijom i dobro razaznaje šta je ispravno, a šta pogrešno. Ako vam se svet ruši, obratite se prijatelju Raku i dobićete opipljivu podršku i upotrebljiv savet.

Vaga

Donosi glas razuma u haotičnim situacijama. Stabilnost, uravnoteženost i diplomatičnost omogućuju joj da se uspešno suoči s problemima. Ali više s tuđim nego sa svojim. Ako je zadesi kriza, naročito ako se tiče ljubavi, ona je ta kojoj će trebati pomoć nekog razumnog.

(Skandalozno.rs, Izvor: tportal.hr)

Budite prvi sa komentarom na članku "Pogledajmo ko u Zodijaku najrealnije i najozbiljnije shvata stvari"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.