Pogledajte šta su vam zvezde spremile na planu ljubavi u naredne 2 nedelje

HOROSKOP

foto: pixabay.com

Od 16. novembra do 6. decembra vaš život će se promeniti. Ljubav će biti svuda oko vas, a vaše je da pravite izbore. Evo šta horoskopske znakove čeka kada retrogradni Merkur uđe u Strelca.

Do polovine novembra Venera u Vagi je donosila leptiriće u stomaku i zaljubljivanje, a od 16. vas čekaju mnogo ozbiljniji izbori. Ili ćete nečiju ponudu shvatiti kao prolaznu avanturu ili je to ljubav vašeg života.

OVAN

Do 16. novembra, Venera je retrogradna u vašoj sedmoj kući patrnerstva, koja vas je terala da do detalja izbalansirate u vašoj nestabilnoj vezi. Retko kad imate problem da diplomatski rešavate krizu, ali sada vas je to umorilo. Međutim, kada retrogradni merkur uđe u Strelca, vaša treća kuća komunikacije će učiniti da sve svoje snove pretvorite u stvarnost.

BIK 

Od 7. novembra mesec u vašoj sedmoj kući partnerstva vam je otvorio vrata da iskažete svoje namere u vezi požude. Sada će vam planete biti naklonjene da raščistite da li želite da ostvarite te namere sa svojim sadašnjim partnerom ili ste ipak za neku drugu varijantu. Od 16. novembra Merkur se kreće unazad kroz vašu osmu kuću seksualne intimnosti i muči vas sećanjima na prethodne seksualne aktivnosti. Ipak, postoji način da se ovoga oslobodite. Okrenite se meditaciji i razgovoru sa prijateljima. Na kraju će vaši zaključci probuditi “vatromet” u vama.

BLIZANAC

Do 16. novembra Venera vam je donosila različite romanse, kočeći vaše planove sa stvarnim partnerom. Iako ste jako strastveni, vreme je da dobro isplanirate svoje sledeće poteze. Retrogradni Merkur, koji vlada od 16 novembra do 6. decembra, vratiće vas možda na početak partnerskog odnosa i možda ćete morati da crtate neke stvari, ali budite uporni, jer to se uvek isplati.

RAK

Venera u vašoj četvrtoj kući porodičnih odnosa do sada vas je suočila sa nekim neprijatnim okolnostima zbog kojih ste zaboravili šta je prava partnerska harmonija. Mala samopomoć bi vam dobro došla (topla zajednička kupka i slično), jer mesec ulazi u vašu petu kuću romantike. U poslednje vreme ste bili dosta okrenuti sebi, ali kada se prepustite partneru doći će do iznenađujućeg uživanja.

LAV

Iako je retrogradni Merkur u vašoj petoj kući romantike, nemojte se iznenaditi ako za vas ljubav ovih dana bude potpuni tabu. Partneri će morati lupom da vas traže. Oko 23. novembra kada mesec uđe u vašu jedanaestu kuću prijateljstva, čeka vas dobra zabava sa vašim prijateljima, a možda iskrsne i neka dobra ljubavna priča iz toga.

DEVICA

Posle 7. novembra, kada je mesec bio u vašoj trećoj kući komunikacije, mogli ste da kažete vašem partneru sve što vam je bilo na srcu. Iako je to mnogo više od onoga za šta je vaša veza bila spremna, imali ste hrabrosti da to zatražite (čak i neke seksualne fantazije). Od 15. novembra kada Mars uđe u sedmu kuću partnerstva, možete da računate na romantične izlaske i razgovore koji će ostvariti vaše snove vezane za ljubav.

VAGA

Dok je vaša glavna planeta Venera retrogradna, osećali ste se udobno u svojoj ljubavnoj vezi. Izlasci i romantične večere su bili svakodnevna pojava, a varnice su letele svuda oko vas. Ali oko 24. novembra, Venera će da napravi pogodan ugao sa mesecom u vašoj devetoj kući avanture, možda ćete poželeti da izađete iz svooje zone komfora. Seksi seminari ili eksperimentisanje sa fetišima su najbolja preporuka za ovaj period.

ŠKORPIJA

Do 16. novembra Venera je bila retrogradna u vašoj dvanaestoj kući duhovnosti, što je rezultiralo preispitivanjem onoga što stvarno želite u ljubavi i od svog partnera. Kada ste otkrili šta želite i načinili taj najvažniji korak samospoznaje, možete duboko da osetite sve moguće ljubavi i svoje i tuđe. Oko 23. novembra pun mesec u vašoj osmoj kući seksualne intimnosti doneće vam pravu malu dramu sa partnerom. Iako to i nije uvek najlakše, vaša iskrenost i direktnost tada mogu biti od velike pomoći.

STRELAC 

Dok je Merkur retrogradan u vašem znaku od 16. novembra, možda ćete se osećati kao da vi i partner ne govorite istim jezikom. Koliko god da se trudite nećete moći da se nađete na istim talasnim dužinama. Jedini način da se otarasite tolikog nakupljenog stresa je – seks. Možda će vam ovo biti i najbolje seksualno iskustvo u životu. Negde oko 23. novembra, kada je pun mesec u vašoj sedmoj kući partnerstva, može doći do najznačajnije stvari u vašem ljubavnom životu. Slavite i pucajte na visoko.

JARAC

Posle sedmog novembra, kada je mesec ušao u vašu jedanaestu kuću prijateljstva, bilo je pravo vreme da se posvetite druženjima i upoznavanjima. To ste i  učinili. Sada, kada je retrogradni Merkur u vašoj dvanaestoj kući duhovnosti, moraćete da se pozabavite sobom i to na najdublji mogući način, moraćete da razumete sve svoje emocionalne borbe. Mada, vaša tendencija može biti da zadržite sve ono što ste otkrili o sebi i da se povežete sa partnerom na nekom višem nivou.

VODOLIJA

Dok je Merkur retrogradan u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva, možete se ponovo povezati sa nekim svojim prijateljem sa povlasticama ili zaglaviti sa starom ljubavlju. Zatim, oko 23. novembra, kada pun mesec bude u vašoj petoj kući romantike, može se očekivati ozbiljno provođenje vremena sa nekim od njih. Pošto će Venera formirati pozitivan ugao sa mesecom u vašoj devetoj kući avanture, imaćete opasnu zabavu u vašoj spavaćoj sobi.

RIBE

Dok je mesec bio u vašoj devetoj kući avanture oko 7. novembra, razmišljali ste o putovanju sa svojim partnerom. Svaka prilika da provedete vreme zajedno, učvrstiće vašu intelektualnu vezu, a može da utiče i na seksualne aktivnosti. Dok je Mars u vašem znaku od 15. novembra, gotovo da ćete osećati obavezu da zapalite još vatre među čaršavima. Iako vas je sramota da o tome i mislite, ovo će samo uneti kvalitet u vašu vezu.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs/horoscop.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Pogledajte šta su vam zvezde spremile na planu ljubavi u naredne 2 nedelje"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.