Pomozite sebi: Evo kako da stupite u kontakt sa svojim ANĐELOM čuvarom

Ilustracija

Anđeli nam smeju pomoći samo kada ih za to zamolimo. Ovo je jedan od načina kako da se povežete s njima i dobijete odgovore na željena pitanja…

[adsenseyu6]

Udobno se smestite i u sebi izgovorite nameru, tj. želju da se povežete s anđelima.

To može biti vaš anđeo čuvar ili uopšteno anđeoska bića.

Nakon toga pažnju usmerite na disanje, primetićete kako sa svakim izdisajem oslobađate napetosti, a s udisajem se punite divnom zlatnom svetlošću.

Uživajte u lepoti osećaja da zlatna svetlost teče kroz vaše telo, opuštajući ga i isceljujući. Stavite jednu ruku na svoje srce i držite je tu barem nekoliko minuta (tako usklađujete srčane i moždane valove).

Zamislite kako nežno tonete u dubinu vlastitog bića, nošeni oblakom zlatne svetlosti, sve dok se ne spustite na jedno divno mesto. Istražite i obogatite svoj doživljaj tog mesta svim čulima – gledajte ga, slušajte zvukove, obratite pažnju i na mirise, ukuse, osetite to divno mesto u svom unutrašnjem svetu.

Tada u sebi recite: “Spreman/na sam!” i zamolite za kontakt sa svojim anđelom/ima.

Opušteno dišite, bez ikakvih očekivanja, prateći i najsuptilnije promene koje možete primetiti.

Vaš anđeo se možda pojavi u liku anđela kakvim ga inače zamišljate ili kao boja, simbol, osećaj ili melodija… Prepoznaće ga vaše srce.

[adsenseyu1]

Kad osetite kontakt, otvorite se i zamolite da vam pošalje isceljujuće vibracije koje su vam najpotrebnije u ovom trenutku života.

Smirite se i verujte!

Ako imate neko pitanje, možete ga postaviti i biti otvoreni za odgovor koji može stići odmah ili u nekom kasnijem trenutku, možda u snovima. Nije važno kad i kako, odgovor će doći u pravom trenutku.

Kad osetite da se susret bliži kraju, zahvalite anđelu i pošaljite mu ljubav iz srca.

(Skandalozno.rs, Izvor: stil.kurir.rs/sensaklub.hr, foto: pixabay)

Budite prvi sa komentarom na članku "Pomozite sebi: Evo kako da stupite u kontakt sa svojim ANĐELOM čuvarom"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.