Posao iz snova: PLATA je 2.000 evra, a radno mesto RAJ na zemlji – obala i plaže Kostarike!

Ilustracija

foto: pixabay.com

Posao za nevericu ili iz snova? Plata je 2.000 evra, a radno mesto raj na zemlji – obala i plaže Kostarike!

Dođite u Kostariku i postanite jedno sa prirodom…“, opis je posla koji nudi jedna firma i organizacija “World Parrot Trust“, koji su za to spremni da plate 2.000 evra mesečno!

[adsenseyu5]

Oni  traže  nekoga ko bi se posvetio zaštiti tropskih ptica. U opisu posla stoji da su obaveze zaposlenog da hrani  papagaje  ujutro, zatim  da  može  da  surfuje  do ručka, tokom popodneva bi trebalo da posmatra ptice koje nastanjuju tropske kišne šume i potom da posmatra zalazak Sunca na plaži.Više informacija možete pronaći ovde

Najbolji kandidat će, tokom avgusta, kao deo Projekta Ara koji promoviše zaštitu tropskih papagaja, provesti mesec dana na ostrvu Punta Islita, pacifičkom tropskom raju na kostarikanskom poluostrvu Nikoja.

[adsenseyu1]

On ili ona će raditi sa konzervatorima četiri nedelje, starati se o arama, voditi blog na sajtu projekta i postavljati video snimke ptica u njihovom prirodnom staništu.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/Metro)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Posao iz snova: PLATA je 2.000 evra, a radno mesto RAJ na zemlji – obala i plaže Kostarike!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.