Posmatrajte: Svemir vam uvek šalje znakove i pokazuje put

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Svemir nam uvek pruža vođstvo i rasvetljava naš put. U stvari, ako se možemo umiriti i stvarno obratiti pažnju, velike su šanse da ćemo videti znakove i tragove svuda oko nas, koji će nam pomoći da prepoznamo put.

Nema pogrešnog ili pravog smera u životu, ali ponekad, ako se otvorimo za božansku inspiraciju, ona nam može pomoći da donesemo jasnije odluke i sledimo put svoje svrhe.

Ako sledimo put svrhe, sledimo put naše istine i idemo u smeru naše duše i srca. Kada se uskladimo s energijom oko nas, možemo stvoriti život u kom se osećamo istinski dobro. Jedan od najboljih načina da to postignemo dolazi od Toše Silver, koja kaže:

“Držite pitanje u svom srcu. Pitajte s kompletnim fokusom i poverenjem u vođstvo svemira. Zatim otpustite i motrite na tragove mrvica hleba koje su vam servirane da ih sledite”.

Kako prepoznati mrvice? Kako ih videti kad se pojave? Ponekad ih je teško prepoznati, posebno ako ste uhvaćeni u lavirint svog života i borite se kako bi pronašli istinu. Ovo su neke strategije koje će vam pomoći i koje govore kako možete dobiti znak od Svemira.

Jasno postavite nameru

Zašto tražite znak? Osetite svoju nameru i neka vam bude jasno šta želite s njom. Možete je čak zapisati. Ako ste novi u ovome, možda želite početi s nečim manjim, tako da niste previše vezani za ishod.

Osetite svoju nameru

Nemojte uključivati logiku i pitati se “šta ako”, samo pošaljite vaše pitanje u svemir i verujte da vas je Svemir čuo. Zatražite od Svemira određeni, jasan znak tako što ćete postaviti vremenski okvir i zatražiti od Svemira da vam dostavi znak tokom određenog vremenskog razdoblja. Zatražite od Svemira da vam pošalje znak nekoliko puta, tri je obično dobar broj. Zatražite od Svemira da znak bude očigledan i značajan za vas.

Ostanite otvoreni

Ovo je najvažniji od svih koraka. Znak se možda neće pojaviti na način koji očekujete, ali ostanite otvoreni i verujte da će vam znak već biti dostavljen.

Takođe, nemojte pokušavati da razmišljate šta se događa oko vas i šta mislite da bi mogao biti “znak”. Samo se opustite i dopustite poruci da dođe do vas.

Svemir nam uvek govori u znakovima, ali ponekad pomaže ako postavimo nameru.

Kada se uskladite s vibracijom sopstvenog duha i energije oko vas, automatski ćete osetiti vođstvo i počećete da se krećete prema napred.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/Forever conscious)

Budite prvi sa komentarom na članku "Posmatrajte: Svemir vam uvek šalje znakove i pokazuje put"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.