Postoje 4 znaka zodijaka koji jednostavno nemaju sreće kada je ljubav u pitanju

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Ukoliko ste sigurni da nemate sreće u ljubavi onda možda pripadate ovim horoskopskim znakovima.

Kada je reč o pronalaženju ljubavi horoskop vam može puno reći o tome. Postoje četiri znaka zodijaka koji jednostavno nemaju sreće kada je ljubav u pitanju.

Rak

Rakovi sve što imaju ulažu u ljubav. Oni su takvi, daju odmah sve emocije koje imaju. Ova osetljiva duša daje sve ili ništa u partnerskim odnosima. Ako im neko slomi srce dugo će se oporavljati od emotivnog sloma. Kada se u vezi ne slože sve kockice oni se osećaju očajno i nesrećno.

Devica

Nesreća u ljubavnom životu Vaga je dvostruka. Prvo, kada vole, one vole nestvarno, pa im je jako teško kada treba drugi put da se zaljube. Iako gaje nadu u pronalaženje nove ljubavi, čini ih jako nesrećnim saznanje da će morati da poljube još puno žaba dok ne naiđu na princa.

Jarac

Oni su jako ozbiljni kada je ljubav u pitanju. Nesreća u ljubavi im dolazi kada je tajming loš. Obično se desi da upoznaju pravu osobu u pogrešno vreme ili obrnuto. Ovakve situacije ih čine posebno nervoznim ako se dese nakon 30. godine.

Ribe

Ribe često ne žele da vide lošu stranu neke osobe. Nose ružičaste naočare i spremne su da se žrtvuju zbog drugih. Srećom, oporavljaju se lako i brzo nakon ljubavnog brodoloma.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Postoje 4 znaka zodijaka koji jednostavno nemaju sreće kada je ljubav u pitanju"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.