Postoje predmeti koji domu donose nesreću, a isto tako i oni koji donose sreću

Dom

foto-ilustracija: pixabay.com

Imate osećaj da vas stalno prati nesreća? Pogledajte dobro prostor u kojem živite jer možda se upravo onde krije rešenje vaše nevolje. Naime, prema mnogim verovanjima, postoje predmeti koji domu donose nesreću, a isto tako i oni koji donose sreću.

Želite li dom bez negativne energije, izbegavajte sledećih pet sitnica koje donose nesreću:

1. Ogledalo okrenuto prema krevetu – Veruje se da ogledalo okrenuto prema krevetu može uzrokovati probleme u ljubavnoj vezi, puštajući nedobrodošle uticaje od spolja u inače dobar i zdrav brak.

2. Crna vrata – Boju ulaznih vrata najbolje je odrediti prema tome na koju su stranu sveta okrenuta. Crna vrata možete imati samo ako vrata gledaju na sever, inače će u vaš dom pozvati lošu sreću.

3. Biljka s bodljama – Za oštre, šiljaste predmete takođe se smatra da donose nesreću i želite li da vaš dom privuče pozitivnu energiju, izbegavajte da u njemu držite biljke s bodljama, poput kaktusa.

4. Kalendar na pogrešnom mestu – Kalendar obešen na ulazna vrata doma podsetnik je na prolaznost života i veruje se da tada utiče na trajanje životnog veka njegovih stanara.

5. Slika brodoloma – Slika brodoloma predstavlja nemir koji može uticati na ponašanje i energiju stanara.

Želite li dom pun pozitivne energije, unesite u njega sledećih pet sitnica koje donose sreću:

1. Sveže cveće- Stavite li sveže cveće na neko vidljivo mesto u svom domu, sreća vas neće zaobići. Samo ne stavljajte cveće s bodljama (pogledajte deo teksta o predmetima koji donose nesreću pod brojem 3).

2. Obojena vrata – Gledaju li vrata na jug, obojite ih u crvenu ili narandžastu boju, vrata okrenuta prema severu treba da budu plava ili crna, gledaju li na zapad izaberite sivu ili belu boju, a ona okrenuta prema istoku doneće vam sreću ako su smeđa ili zelena.

3. Raspored nameštaja – Veruje se da kružno postavljen nameštaj pomaže u protoku energije. Takođe se smatra da će krevet okrenut dijagonalno u odnosu na vrata spavaće sobe ispuniti dom pozitivnom energijom.

4. Potkovica – Mnoge kulture veruju da konjska potkovica obešena iznad vrata donosi sreću. Ako je potkovica okrenuta naviše, to će osigurati da sreća ne nestane, a ako je okrenuta na dole, sreća će pasti na svakoga ko prođe kroz ta vrata.

5. Lovac na snove – Obešen u spavaćoj sobi, lovac na snove štiti stanare od ružnih snova.

(Skandalozno.rs, Izvor: zadovoljna.hr)

Budite prvi sa komentarom na članku "Postoje predmeti koji domu donose nesreću, a isto tako i oni koji donose sreću"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.