Potpuna misterija: Širom sveta se čuju uznemirujući i prodorni zvuci trube – VIDEO

Zvuk

foto-ilustracija: pixabay.com

Širom sveta se čuju uznemirujući i prodorni zvuci trube koji su prema rečima svedoka ništa drugo do upozorenja da je kraj sveta blizu.

Neobjašnjiva buka podseća na zvuk trube a pojedini svedoci tvrde da su ih sablasni zvučni signali podsetili na brušenje metala.

Uznemirujući talasi su registrovani u Velikoj Britaniji, Holandiji i Maroku a mnogi kažu da su u pitanju vanzemaljske pojave koje svedoče o dolasku NLO-a ili apokalipse koja je blizu.

[adsenseyu5]

Čudna buka se čula na više kontinenata a korisnici različitih socijalnih mreža sve više objavljuju snimke o nesvakidašnjoj pojavi. Mnogi od korisnika priznaju da su preplašeni pojavom ali i da su se na njihovim domovima usled velike buke tresli prozori.

Zvuk trube je prvi put snimila Kanađanka Kimberli Vuki. Ona se prvi put sa ovom pojavom susrela 2013. godine. Tada je bila uplašena a danas odbacuje strah o eventualnoj opasnosti koja se odnosi na moguću najavu apokalipse.

– Buka je proizvod geofizičkih procesa čiji je uzrok povećanje atmosferskog pritiska, odnosno dodirivanje tektonskih ploča – kaže Kanađanka.

Iz agencije NASA navode da su pozadinski zvukovi koje emituje naša planeta sasvim obična pojava ali i da je ponekad za njihovo registrovanje neophodno uključiti veštačke prijemnike zvuka.

[adsenseyu1]

– Ukoliko bismo umesto svog sluha koristili antene, čuli bismo izuzetnu simfoniju različitih zvukova koje emituje naša planeta ali i neka druga svemirska tela – tajanstven je jedan od naučnika koji želi da ostane anoniman.

Prema pisanju britanskog Ekspresa, ovi zvučni signali su registrovani u Australiji, Holandiji, SAD, Kanadi, Maroku i Rusiji.

(Skandalozno.rs, Izvor: dnevno.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Potpuna misterija: Širom sveta se čuju uznemirujući i prodorni zvuci trube – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.