Poznajete li nekog od njih? Ovo su najveće TRAČARE Zodijaka

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Blizanac je uvek pun bitnih, ali i nebitnih informacija, a Strelac više od svega voli da “soli” pamet. Lav će vam rado pričati o sebi jer jednostavno voli da pričati, a i voli sebe.

Blizanci

Blizanac silno uživa u tračanju. Sve mora da znati o svakome, a te spoznaje sa užitkom će podeliti i sa drugima. Nije pametno da mu se poveravate i otkrivate tajne. Danas je tu, a sutra ko zna gde. Često menja i svoje stavove, pa je teško da ustanovite šta zaista misli i želi. U ljubavi nije veran, prošlost mu je puna propalih veza. Od emocionalne predanosti jednom partneru više ga “pali” sedenje na dve stolice.

Pročitajte još i ovo:

Možda to niste znali, ali svako ima svoju Zodijak sestru

Lav

Njima je ego na prvome mestu. On je najljepši, najbolji i najpametniji. Ako ste slučajno mislite da to nije tako, sigurno sa vama nešto nije u redu – tako će misliti Lav. Uvek privlači pažnju na sebe, pokušava da se pozicionira u centar svake zajednice. Ima dvostruke standarde- šta važi za njega, ne važi i za druge.

[adsenseyu5]

Strelac

Kad je reč o Strelčevima ne postoji niko pametniji od njih. Vole da se prave pametni, dobro informisani. Svoj “prljav veš” skrivaju od drugih. Brzoplet je i nepromišljeno iskren, pa je u stanju svašta da kaže i ostane živ.

Pročitajte još i ovo:

ASTRO KUTAK: Pogledajte koji znak je najsrećniji, najprivlačniji – a najjači će vas definitivno IZNENADITI

Vodolija

U ovom društvu je i Vodolija koja svojim uverenjima vrlo lukavo pozicionira sebe u odnosu na druge. On je taj koji zna, a znanje je moć. Sa druge strane, prija da ga traže, da žele da budu s njim u društvu. “Hrani” se kada mu drugi traže savet i pomoć.

(Skandalozno.rs, Izvor: superzena.b92.net)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Poznajete li nekog od njih? Ovo su najveće TRAČARE Zodijaka"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.