Poznati voditelj se oprostio od publike: Goran Dimitrijević napušta TV B92 (VIDEO)

dnevnik

Foto: Printskrin/B92

Za mnoge najbolji spiker – koga krase specifičan i autoritativan glas i specifična mimika – kombinacija zbog koje je poneo epitet “novinara kome se veruje”, napustio je kuću u kojoj je radio od njenog osnivanja

Dugogodišnji voditelj televizije B92, Goran Dimitrijević (47), u toku emisije Vesti u 20 sati oprostio se od gledaoca informativnog programa ovog kanala.

  [adsenseyu5]

Za mnoge najbolji spiker – koga krase specifičan i autoritativan glas i specifična mimika – kombinacija zbog koje je poneo epitet “novinara kome se veruje”, napustio je kuću u kojoj je radio od njenog osnivanja.

Kako saznajemo, Goran Dimitrijević prelazi u redakciju Prve srpske televizije.

U periodu 1994 – 1999. godine radio je kao voditelj na Radiju B92, a u periodu masovnih uličnih demonstracija u Srbiji 1996. godine bio je član tima koji je pokrenuo Vesti B92 na Internetu i englesku verziju sajta B92.

Ovaj novinar, prezenter vesti i prevodilac je do 2000. godine pripremao vesti B92 na engleskom jeziku.

2001. prelazi na novoosnovanu TV B92, gde prevodi i adaptira dokumentarce u produkciji Bi-Bi-Sija i vodi Vesti. Do 2004. godine radio je i kao voditelj na Radiju B92.

  [adsenseyu1]

Preveo je mnoge knjige, filmove i TV serije sa engleskog govornog područja, uključujući romane „Zemlja smeha“ i „Diplomac“.

Veliki je ljubitelj popularne kulture, naročito rok-muzike. Krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina sarađivao je sa više omladinskih časopisa i fanzina, koji su se bavili popularnom kulturom.

Pogledajte kako se emotivno oprostio od gledaoca B92:

https://twitter.com/FilipCukanovich/status/842824220430254080?ref_src=twsrc%5Etfw

(Skandalozno.rs, Izvor: Telegraf.rs)

  [adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Poznati voditelj se oprostio od publike: Goran Dimitrijević napušta TV B92 (VIDEO)"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.