Praktični saveti za uspešno vaspitanje dece

more

Foto: Pixabay.com

Srećno dete je prva knjiga iz čuvene edicije Mudar roditelj. Autorka Hedvig Montgomeri, psiholog s višedecenijskim iskustvom, i sama mama, predlaže sedam jednostavnih koraka uz pomoć kojih ćete razviti srećnu i zdravu vezu s detetom i od njega stvoriti ličnost spremnu da se na pravi način suoči sa svim onim što život donosi.

Kao što autorka kaže, ne postoje savršeni roditelji, već samo oni koji su iz sopstvenih grešaka i iskustava nešto naučili.

Kineski eksperiment izazvao uzbunu među naučnicima: Pravite “Planetu majmuna”!

Kada dobijete dete, život vam se iz korena promeni i krećete u uzbudljivu avanturu. Srećni ste zbog svoje nove uloge, ali i uplašeni. Mnoge stvari se, kao što i pretpostavljate, neće odvijati onako kako ste zamislili. Od vas se očekuje da budete mudri, hrabri i da znate apsolutno sve.

Priručnik Mudar roditelj – srećno dete, koji je objavilo Vulkan izdavaštvo, nudi odgovore na mnoga pitanja: kako da vaše dete bude srećno, kako da izgradite međusobno poverenje, ali i da pripremite dete za tužne situacije, koje su neizbežne.

Gest bez presedana: Papa kleknuo i poljubio stopala afričkim liderima

Izuzetno napisan i osmišljen priručnik, uz mnoštvo korisnih saveta, bez sumnje će vam pomoći da na najbolji način obavljate najbitniju životnu ulogu – ulogu roditelja.

(Skandalozno.rs/Izvor: Dnevno.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Praktični saveti za uspešno vaspitanje dece"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.