Pre 40 godina, ĆERKE su njeno telo pustile NIZ REKU: 4 decenije kasnije, majka im je ZAKUCALA NA VRATA!

Advertisement

Životna priča

foto-ilustracija: pixabay

Indijka stara 82 godine za koju je porodica verovala da je mrtva već 40 godina odjednom se pojavila na kućnom pragu svoje porodice!

Porodica je verovala da je Vilasa preminula nakon ugriza otrovne zmije, a njeno su telo tada, verujući da više nije među živima, prema običajima pustili niz reku.

[adsenseyu5]

Međutim, ona je otkrila da je ugriz zmije nije ubio već je samo izgubila svest. Ispričala je da nije mogla da se seti ko je nakon što su je ribari izvukli iz reke, pa je 40 godina živela daleko od svoje porodice dok joj se pamćenje iznenada nije vratilo.

Sve je počelo 1976. godine kada je krenula na posao uobičajenim putem, preko polja blizu svoje kuće u selu Inajatpur na Severu Indije.

Tad ju je ugrizla crna kobra nakon čega je hitno prebačena kod lokalnog travara koji joj, nažalost, nije mogao pomoći, pa ju je proglasio mrtvom.

Porodica je njeno telo po običaju pustila niz reku Ganges uz sve propratne ritual sahrane. Nakon obreda su se vratili kućama, a njeno telo je rekla odnela nizvodno dok ga nisu otkrili lokalni ribari shvativši da je žena živa.

[adsenseyu1]

Izvukli su je iz vode i odveli u seoski hram gde su je negovali dok nije došla svesti i dok se nije oporavila. Ali, pamćenje je izgubila i nije više znala ni ko je ni odakle je, sve donedavno, kada je pamćenje počelo da joj se vraća.

Prisetila se svojih ćerki Ram Kumari i Muni i vratila se kući. Žene su bile u šoku kad su videle majku za koju su mislile da je davno umrla.

(Skandalozno.rs, Izvor: b92.net)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Pre 40 godina, ĆERKE su njeno telo pustile NIZ REKU: 4 decenije kasnije, majka im je ZAKUCALA NA VRATA!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.