Prema numerološkom shvatanju, 9. septembar 2019. godine je poseban dan

Zvezde padalice

Svemir – foto: pixabay.com

Prema numerološkom shvatanju, 9. septembar 2019. godine je poseban dan jer se na nebu otvara portal 999 koji donosi iskonsku pozitivnu energiju.

Ovo je dan koji je idealan za čišćenje misli, osećanja, prostora. Otvaranje portala 999 nam daje šansu da istražujemo i da preduzmemo korake za bolji život. Govori nam da mislimo pozitivno i da dopustimo lepim stvarima da nam se dese.

U numerologiji broj 9 je po mnogo čemu značajan jer donosi dobre ideje i kreativnost. Osobe koje su rođene s brojem 9 su vođe po prirodi. Oni vode brigu o svima. Veliki su humanisti, ali ponekad znaju biti i nezahvalni. To su vrlo uspešne osobe koje umeju s novcem. Lako im je da prihvate svoje nedostatke i prednosti jer će uz njih voleti i bolje razumeti život.

Uz ovo, oni su idealisti, društveno su svesni, tolerantni, velikodušni, saosećajni. Vole ljude i odani su. Za njih ljubav predstavlja saradnju.

Budući da su uspešni u svom poslu, obično postanu političari, advokati, sudije, učitelji, pisci, fotografi, umetnici ili filozofi, pa će oni koji su rođeni na današnji dan po mnogo čemu biti posebni!

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Prema numerološkom shvatanju, 9. septembar 2019. godine je poseban dan"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.