Pronađi oblik svog NOKTA i saznaj šta on govori o tvojoj LIČNOSTI

Ilustracija

Staro verovanje govori da svaki oblik nokta ima svoju priču na osnovu koje možemo saznati dosta o našoj ličnosti, ali na taj način možemo pročitati i neku drugu osobu.

[adsenseyu6]

Dugačak nokat, jednako širok u korenu i pri vrhu

Osobe sa ovakvim oblikom nokta su pritajeni romantici. Karakteriše vas urednost i pažnja koju pružate ljudima u svom okruženju. Vi volite svetle boje i brinete o svojim noktima bez obzira na period godine.

Nokat koji je širi u sredini

Osobe sa ovim oblikom nokta su jako šarmantne i popularne u društvu. Puni ste pozitivne energije i odlučnosti, bez obzira na situaciju. Volite putovanja i često menjate boju laka na noktima.

Elipsasti nokat

Osobe sa ovim oblikom nokta su mirne i strpljive. Karakteriše vas lepo vaspitanje i nasmejanost, što čini dobar prvi utisak prilikom upoznavanja sa novim ljudima. Hedonista ste i volite da tretirate nokte uz opuštajuću muziku.

Četvrtasti nokat

Osobe sa ovim oblikom nokta su kreativne i zamišljene. Karakteriše vas radoznalost i želja za avanturom. Volite umetnost i kratke i prirodne nokte.

[adsenseyu1]

Trouglasti nokat

Osobe sa ovim oblikom nokta karakteriše ambicioznost i samopouzdanje. Vi uvek ispunite ono što ste zacrtali, a svaki sledeći cilj sve lakše postižete. Volite da uživate i da tretirate svoje nokte kod profesionalaca.

(Skandalozno.rs, Izvor: b92.net, foto: pixabay)

Budite prvi sa komentarom na članku "Pronađi oblik svog NOKTA i saznaj šta on govori o tvojoj LIČNOSTI"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.