Pronađen DOKAZ da se događaj zabeležen u BIBLIJI zaista i desio! – VIDEO

Misterija

foto-ilustracija: pixabay.com

Arheolozi koji iskopavaju grad David u Jerusalimu su otkrili da je pisanje Biblije istorijski tačno, prenosi iflscience.com.

Istraživači na lokalitetu u Nacionalnom parku u Jerusalimu su pronašli spaljene artefakte od pre 2.600 godina, što potvrđuje referencu u Bibliji koja govori o tome da su Vavilonci spalili Jerusalim.

Smatra se da je Jerusalim pao oko 587. godine pre nove ere.

[adsenseyu5]

Nalazi koji uključuju keramiku, seme grožđa, drvo i kosti prekrivene pepelom, pružaju dodatni dokaz da su Vavilonci “spalili sve kuće u Jerusalimu”, kao što je i napisano u Bibliji.

Arheolozi Izraelske atikvitetske uprave otkrili su artefakte ispod kamena u istočnom delu grada Davida. Među njima je bilo i desetine tegla koje su se koristile za čuvanje zrna i tečnosti.

Britanski istoričar tvrdi: Legendarni kralj SOLOMON nije postojao!

– Ovi pečati su okarakterisali kraj prvog perioda hrama. Oni su korišćeni za administrativni sistem koji se razvio pred kraj Judejske dinastije – rekao je dr Džo Uziel, koji vodi iskopavanje.

Iskopavanje pokazuje da je grad brzo srušen intenzivnim plamenom. Međutim, takođe se vidi da su neka područja napuštena nakon početnog plamena, što pokazuje da vatra nije bila toliko rasprostranjena kao što se spominje u Bibliji.

– Čini se da nisu sve zgrade uništene u jednom događaju. Neki delovi su uništeni, dok su drugi napušteni – rekao je dr Uziel.

[adsenseyu5]

Pogledajte video:

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Pronađen DOKAZ da se događaj zabeležen u BIBLIJI zaista i desio! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.