Pronađen KRATER na Marsu: Teoretičari zavere tvrde da je ovo DOKAZ da tamo postoji život – FOTO

Ilustracija

Mars – foto: pixabay.com

Ogromna rupa je otkrivena na površini Marsa, a brojni teoretičari zavere tvrde da to dokazuje da vanzemaljska bića naseljavaju Crvenu planetu. Video snimak koji je na internet postavio teoretičar zavere Majk Čen, detaljno opisuje šta je navodno otkrila svemirska agencija NASA.

Život na Marsu

foto: NASA/Beyond Science

Majk objašnjava da je nakon gledanja snimka iz Orbitalnog istraživača Marsa (MRO) primetio nešto bizarno.

– Ovaj ogromni krater je prvi takve vrste koji se pojavio u poslednjih 11 godina. Kamera visoke rezolucije omogućava istraživačima da snimaju detaljne slike raznih predmeta. Ona pokazuje da rupa uopšte nije mala – kaže on.

Ističe da istraživači veruju da je to rezultat velikog kolapsa ili udara. Majk je video objavio 6. aprila na svom Jutjub kanalu i od tada je privukao veliku pažnju.

Na kraju snimka on je pitao gledaoce šta misle da bi to moglo da bude, a jedan od komentara je bio da možda koriste ovu rupu da sakriju super koloniju za ljude koji će živeti na Marsu”.

foto: NASA/Beyond Science

Drugi je promentarisao da je pitanju mesto gde se kriju vanzemaljci, a treći komentar je ukazivao na to da je rupa nastala tokom vanzemaljskog rata.

MRO je započeo svoje putovanje u orbiti Marsa 2015. godine i pomogao je istraživačima da bolje razumeju ovu planetu, u nadi da će je jednog dana posetiti.

Video pogledajte OVDE.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Pronađen KRATER na Marsu: Teoretičari zavere tvrde da je ovo DOKAZ da tamo postoji život – FOTO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.