PRVA DAMA AMERIKE DOLAZI U SRBIJU? Melanija Tramp oduševljena NADOM MACUROM, dopisuju se preko neta!

tramp-jugoslovenka

Foto: Printskrin/Facebook/Melania Trump

Doskorašnja portparolka Hitne pomoći i TV izveštač Nada Macura stupila je u kontakt sa suprugom američkog predsednika Donalda Trampa, prelepom Melanijom, koju sada želi da dovede u Srbiju.

Oduševljena sam što smo Melanija i ja stupile u komunikaciju. Prvo me kontaktirao njen pres tim na Tviteru, a onda sam na mejlu videla pisamce, koje me je veoma iznenadilo kad sam otvorila. Melanija mi se lično obratila i pitala me je odakle sam i šta je moje zanimanje – otkriva za “Blic” Nada Macura, najeksponiranija doktorka u Srbiji.

Advertisement

Iako je Melanija dosta mlađa od nje, fascinaciju prvom damom Amerike Nada Macura ne krije.

Mi se već neko vreme međusobno pratimo na društvenim mrežama. Mene oduševljava njen modni stil i to što je uvek odevena shodno prilici. Sviđa mi se kako izgleda, kako se oblači i šminka, ali i kako se ponaša. Bavi se humanitarnim radom i vrlo je aktivna i nije u senci poznatog muža – ispričala je Nada Macura.

Objašnjenje zašto se baš njoj obratila Trampova supruga, Nada nalazi u svojim javnim nastupima i tome što je Melaniju isticala i spominjala govoreći o Americi.

Kad sam izveštavala iz Vašingtona, stalno sam govorila i o Melaniji, jer znam da je interesantna ne samo nama, nego i celom svetu. Ona je verovatno to čula od svog tima i nekog bliskog njoj koje to mogao da joj prenese i zato me je kontaktirala – kaže Nada Macura.

Doktorka koja odskoro izveštava za TV Prvu otkriva i šta je napisala u svom odgovoru suprugi predsednika SAD.

Ispod ove lepote i smirenosti krije se naša sudbina i naše verovatno uništenje

Melaniji sam sve detaljno opisala ko sam i čime se bavim, o svom trenutnom angažmanu na televiziji, kao i o obavljanju dužnosti potparola duže od deset godina, o svojim putovanjima u Ameriku i izveštavanju odande, ali i o tome zašto mi se sviđa ona kao osoba – iskrena je doktorka.

Inače, Nada Macura namerava da ponovo piše Melaniji, a volela bi i da je ugosti u Srbiji.

Sigurna sam da ćemo nastaviti komunikaciju Melanija i ja, a nameravam da joj predložim da se vidimo kada budu u ovom delu sveta Donald i ona. Ponudiću se da budem njen domaćin – završava priču Nada Macura.

(Skandalozno.rs/Izvor: Dnevno.rs)

Advertisement

Budite prvi sa komentarom na članku "PRVA DAMA AMERIKE DOLAZI U SRBIJU? Melanija Tramp oduševljena NADOM MACUROM, dopisuju se preko neta!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.