Radite li i vi ovo? Pripremio ROŠTILJ, a onda završio na operaciji!

uranak

foto: pixabay.com

Čester Pul (63) napravio je pravu pometnju na „Fejsbuku“ nakon što je sa svojim prijateljima podelio koliko čišćenje roštilja žičanom četkom može biti opasno.

„Dok sam u nedelju uveče jeo hamburger sa svog roštilja, primetio sam nešto čudno u njemu. Nešto poput igle mi se zabolo u grlo“, napisao je Čester uz uznemirujuću sliku koju je postavio.

Ispostavilo se potom kod lekara da se Čestru u grlo zabo deo žice iz četke kojom čisti roštilj. Ujutru je upućen na operaciju.

[adsenseyu5]

„Nisam mogao ni da pretpostavim da se ovo može desiti, mada mi je doktor potom rekao da on ove četke ne koristi već deset godina jer često viđa šta sve mogu da prouzrokuju. Najgore od svega je što ove žičice mogu toliko da se zabodu u meso da ih je nemoguće pronaći i odstraniti, pa tako i ostanu.“

Njega je naročito uplašilo što su burgere mogli da uzmu i njegovi unučići, a oni bi nesumnjivo mnogo teže podneli ceo zahvat kod lekara.

Originalan recept sa juga Srbije za LESKOVAČKU pljeskavicu

„Ja sam dobro prošao, ali ko zna šta je moglo da se desi da je ova žica završila u mom digestivnom traktu – rekao je Čester.

Zato pripazite kako čistite roštilj i nađite neko alternativno rešenje koje ne nosi opasnost po zdravlje.

(Skandalozno.rs, Izvor: zena.blic.rs/housebeautiful.com)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Radite li i vi ovo? Pripremio ROŠTILJ, a onda završio na operaciji!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.