Retrogradni Merkur pravi užasan haos u našim ljubavnim životima

planeta

Merkur – foto: pixabay.com

Retrogradni Merkur pravi užasan haos u našim ljubavnim životima, a tako će biti sve do 19. avgusta kada će se stvari promeniti na bolje.

Retrogradni hod Merkura dešava se nekoliko puta godišnje i traje po par nedelja. Astrolozi upozoravaju da ovi periodi negativno utiču na naše ljubavne živote. Evo kako Merkur kada je retrogradan utiče na naše veze.

Ne razmišljate trezveno

Imate pomućene misli i nećete moći da donosite racionalne odluke. Bićete skloni da pogrešno razumete neke stvari, a pazite i ako petljate nešto sa nekim jer možete da dovdete sebe u nezgodnu situaciju.

Imate utisak da su stvari oko vas čudne

Ima jedan veliki oblak čudnosti u vazduhu ovih dana. Stvari su postale malo čudne u vašem odnosu sa partnerom i možda će on imati neke primedbe na vaše ponašanje. Previše ćete stvari analizirati u vašoj glavi i imaćete neke čudne komentare na osobu koju želite da osvojite.

Može da utiče na sve veze

Ovo ne pogađa samo vaše romantične veze, već i porodične i prijateljske.

Možda vam je dosta svega

Čini vam se da se stvari lagano kreću. Ukoliko se trudite da radite neke stvari koje vas ne čine srećnim, onda ćete se osećati čudno i neprijatno.

Stvari će kasniti

Dok je Merkur retrogradan i vi i sve oko vas će kasniti.

Muvanja ostaju samo na tome – na muvanju

Imaćete situcije da se muvate sa nekim osobama i da sa njima možete samo to. Iako vam se čini da se veza za jednu noć može produbiti u nešto ozbiljnije, to se neće desiti.

Ne donosite bitne odluke

Sa svim nejasnoćama koje nas okružuju možda je najbolje da ne donosite bitne odluke, a čak i ako ih donosite promeniće se kada se retrogradni hod Merkura završi.

Vaše poruke biće pogrešno shvaćene

Ljudi su skloni da donose zaključke na brzinu i pretpostavljaju neke stvari pa može da dođe do nekih nesporazuma. Možda ćete i vi sami imati problem dfa nešto loše razumete.

Kupovina poklona je loša ideja

Definitivno ne kupujte ništa skupo, a čak i amli o+pokloni mogu da budu loša ideja. Kupićete nešto zbog čega ćete kasnije zažaliti što ste to kupili. Kupite poklone za rođendane pre nego Merkur postane retrogradan.

Bićete zaboravni

Ostavljaćete telefon gde god stignete, a zaboravnost će vas pratiti na svakom koraku.

Neodlučni ste

Raskidi se često dešavaju kada je Merkur retrogradan, a onda se kada on prođe partneri osećaju loše i kaju se zbog svega. Ovo je veoma moguće ukoliko ste u vezi, a čak i one najstabilnije veze biće na iskušenju.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs/yourtango.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Retrogradni Merkur pravi užasan haos u našim ljubavnim životima"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.