Samo za vas: Veliki ljubavni horoskop za mesec februar

znakovi

Pročitajte da li vam ljubav stiže u februaru.

OVAN

Sa planetama u dvanaestom polju prvu polovinu meseca delovaćete mistično i zatvoreno za osobe suprotnog pola. Ljubav u ovom periodu deluje vam mnogo dalja nego što jeste, jer ono što je neobično jeste da fantazirate mnogo više nego ranije. Ako imate stalnog partnera možete da otkrijete neku tajnu koja vam neće baš odgovarati. Ovo je mesec intriga i tajnih afera.

BIK

Venera u jedanaestom polju zaslužna je za vaš prijateljski odnos prema partneru. Mnogi Bikovi će brkati ljubav i prijateljstvo tokom februara, kao i biti skloni da maštaju o nekome ko im se dopada, a ne preduzimaju ništa. Ljubav je skivena pod velom misterije. To će se promeniti iza 20. februara kada ulazite u poletniju fazi sa više izazova i sprmenosti za delovanje.

BLIZANCI

Početkom meseca Merkur ide unazad, pa ste nestabilni i nespremni za bilo kakvo emotivno obavezivanje. Venera u Ribama može da vam donese tajnu romansu na radnom mestu. Ipak, Saturn je počeo da radi svoje, pa ste skloni racionalnije da posmatarte odnose sa bliskim osobama. Reklo bi se, da ste rešili da se uozbiljite. Kraje meseca je bolji za početak emotivne veze.

[adsenseyu1]

RAK

Kombinacija Saturna i planeta u Ribama čini vas rastrzanim između emocija i odgovornosti, pa nikako da pronađete najbolji put kako da udovoljite sebi i svojim potrebama. Često ste nesigurni u ono osećate. A vaša romantična priroda dolazi do izražaja tek sredinom meseca. Ljubav može da vam se dogodi u inostranstvu. Takođe, ne bi bilo loše da isplanirate putovanje sa osobom do koje vam je stalo.

LAV

Sunce u sedmom polju nagoveštava da ćete dobiti dovoljno pažnje od osoba koje vam se dopadaju. Mnogi će biti zaintresovani da budu u vašem društvu. Saturn vam stvara potrebu da imate ozbiljniju vezu. Kraj meseca može da vam donese zanimljivo poznanstvo sa nekim ko dolazi sa puta. Privlačne su vam Vodolije, Strelčevi, ali i mistične Ribe.

DEVICA

Prolazak planeta kroz sedmo polje ukazuje da ste u burnom periodu kada je ljubav u pitanju. Početak meseca uzrokovaće neodlučnost i dileme. Svakako ćete imati više od jedne prilike za ulazak u emotivnu vezu. Imaćete susrete koji će vas oduševljavati. Bićete sprmeni da žrtvujete neke svoje principe zarad osobe koja vam se dopada.

VAGA

Uz Veneru u Ribama delujete veoma mistično za osobe suprotnog pola. Delujete tajnovito i u isto vreme neuhvatljivo. Veoma ste romantični i to ćete osećati veči deo meseca. Slobodnim Vagama može da se dogodi romansa na poslu. Privlačiće vas Vodolije, a na kraju meseca Ovnovi. Susreti sa Lavom mogu pozitivno da utiču na vas.

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA

Puno peto polje nagoveštava brojne susrete, izlaske i tajne ljubavi tokom februara. Vi ste sprmeni da se prepustite ljubavnom zanosu i osvojiće vas osoba koja je dovoljno senzibilna da oseti kako se osećate trenutno. Vi ste otvorili novo poglavlje svog života u kome ste otvoreniji za ljubav. Mnoge pripadnice žeskog dela Škorpija poželeće da prošire porodicu baš u ovom mesecu.

STRELAC

Početak meseca ukazuje da pošto Merkur ide unazad vi imate dilemu u odnosu na osobu koja vam se dopada. To može da oteža komunikaciju sa nekim ko vam se sviđa. Kraj meseca mnogo je bolji za početak nove emotivne veze jer će osobe koje vam se sviđaju biti sprmenije na inicijativu. Strelčevima će tokom februara Vodolije biti jako privlačne.

JARAC

Planete u trećem polju zaslužne su za veliki broj poziva i poruka koje ćete primiti tokom predstojećeg meseca. Vi ste otvoreni za razgovore i dopisivanja. Uz pomoć lepih reči osobe suprotnog pola će vam se lako dopasti. Krajem meseca očekuje se veća nervoza i netrpeljivost. Jedna tajanstvena Riba može da vas zaintrigira.

VODOLIJA

Sunce u prvom polju nagovešatava da je vama tokom ovom meseca itekako potreban oslonac od strane partnera. Pošto Merkur ide unazad niste razjasnili odnosa sa nekim osobam iz prošlosti. Međutim, kako mesec bude odmicao bićete manje konfuzni. Dopadaće vam se osoba koje su na neki način uspešnije ili ambicioznije od vas.

RIBE

Venera u vašem znaku ukazuje da ljubav kuca na vaša vrata. Vi ste više nego ikada privlačni za osobe koje srećete. Delujete ujedno mistično i zavodljivo. Vaš šarm dolazi do izražaja. Imaćete tajne simpatije ali i nove udvarače. Ako ste u stalnoj vezi ili braku, Merkur će početkom meseca donese manje nesporazume i dileme.

(Jelena Orlić, Pressonline)

Budite prvi sa komentarom na članku "Samo za vas: Veliki ljubavni horoskop za mesec februar"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.