Saudijci “odlepili” za TRAMPOVOM ćerkom, pljušte bračne ponude!

Oduševila Saudijce

foto: Printskrin/Instagram

Ivanka Tramp stigla je u Rijad u subotu ujutru u sklopu prve zvanične posete američkog predsednika toj zemlji, a Saudijci su bili toliko oduševljeni lepotom Trampove ćerke i ujedno savetnice da su pale i bračne ponude.

Ivanka je u Rijad došla u društvu supruga Džareda Kušnera. Kao i prva dama SAD Melanija Tramp ni ona nije nosila maramu, a pred saudijske zvaničnike izašla je u dugoj haljini držeći se sa suprugom za ruku.

[adsenseyu5]

Iako je prekršila sva tradicionalna pravila te ultrakonzervativne zemlje, Saudijci su oduševljeni Ivankom.

Društvene mreže zapljusnuli su komplimenti na račun Ivankine lepote, pa čak i bračna ponuda.

[adsenseyu1]

U video snimku objavljenom na Tviteru muškarac odeven u tradicionalnu saudijsku odeću predstavio se kao Badr bin Fahd i zaprosio Ivanku.

Pročitajte još i ovo:

Saudijska Arabija pravi grad usred PUSTINJE: Spremamo se na život BEZ NAFTE! – VIDEO

Međutim, malo je pogrešio izgovarajući njeno ime.

Obraćajući se kralju Salmanu, Badr je rekao: “Molim našeg kralja, čuvara dve svete džamije, za ruku ćerke američkog predsednika Evikane”.Saudijce ova plavuša nije ostavila ravnodušnima pasu pljuštali komentari na društvenim mrežama na račun njene lepote.

[adsenseyu1]

“Trebalo bi da ojačamo naše veze sa Trampom i garantujemo njegovoj ćerki brojna ulaganja da bi što češće dolazila u našu zemlju” – napisao je korisnik tvitera Rakan al Atibi.

Drugi korisnik napisao je da mu je žao što se “Ivanka sa svojim svetlim tenom mora da se preznojava pod jarkim suncem Saudijske Arabije”, jer je temperatura u Rijadu u subotu skočila na više od 40 stepeni Celzijevih stepeni.

(Skandalozno.rs, Izvor: vecernji.hr)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Saudijci “odlepili” za TRAMPOVOM ćerkom, pljušte bračne ponude!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.